hétfő, augusztus 2, 2021
Home Apple hírek Nem bírta tovább elviselni az iPhone hibáját egy volt Apple-dolgozó, ezért Samsungra...

Nem bírta tovább elviselni az iPhone hibáját egy volt Apple-dolgozó, ezért Samsungra váltott

Egy, az Apple mobilrendszerében hosszabb ideje fennálló probléma olyannyira zavart egy amerikai felhasználót, hogy inkább lecserélte a készüléket. A slusszpoén: az illető azt állítja, régebben az amerikai gyártónak dolgozott.

Rendhagyó történetről számolt be a ZDNet: a portál egy volt Apple-alkalmazott kálváriáját dolgozta fel, akit olyannyira felmérgelt az iPhone-ja, pontosabban az iOS egy hibája, hogy inkább lecserélte a készüléket – egy Samsungra.

A csere hátterében az Apple mobilrendszerének egy különös jelensége áll: az érintett szerint a rendszer néha elfelejti jelezni az értesítéseket, vagy megkésve küldi meg azokat. Ez az Apple fórumán megtalálható visszajelzések szerint több felhasználót is érintő gond, de hogy mi okozza, arra egyelőre nem sikerült rájönni.

A texasi illető maga is szembesült a gonddal, ami a leírás szerint olyannyira megviselte, hogy jobbnak látta, ha egyszerűen lecseréli az almás telefont. A vonatkozó bejegyzésben pedig azt is elárulta, hogy egy olcsóbb Samsungra, a Galaxy A12-re váltott, amiért 180 dollárt, nagyjából 52 ezer forintot fizetett.

“És azóta egy értesítésről se maradtam le. Ez a legjobb telefon a piacon? Nyilván nem. De működőképes? Abszolút”

– írta az illető, aki azt is elárulta, hogy több mint 10 éven keresztül volt az amerikai cég munkatársa Texasban, ahol ügyfélkapcsolati feladatokkal foglalkozott.

Az Apple fórumán olvashatók szerint az értesítésekkel kapcsolatos baki csak az iOS 14-es kiadásában jelentkezik, de ott sem mindenkinél.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Jó hír minden iPhone-osnak, aki szereti ránézéssel feloldani a telefonját

Míg korábban arról lehetett hallani, hogy az Apple visszahozná az ujjlenyomat-olvasót az iPhone-okra, a legújabb hírek inkább a Face ID, azaz az arcazonosítással...

Hiába méregdrága, kapkodnak utána: kiderült, melyik a magyarok kedvenc iPhone-ja – Pénzcentrum

Nincs már sok hátra az iPhone 12 Mininek itthon sem, hiszen az Apple június végén bejelentette, hogy leáll a gyártás, mivel a készülék nem...

Kamu, hogy a Tesla-vezér Elon Musk lehetett volna az Apple vezérigazgatója

Érdekes történet látott napvilágot, ugyanis a jövő hónapban jelenik meg a The Wall Street Journal újságírójának egy új könyve, mely a Power Play: Tesla, Elon...

Nem jó az Apple AirTagbe a rosszízű gombelem

Vagy legalábbis a gyártó nem vállal garanciát a megfelelő működésére. Elemeket nyelni potenciálisan életveszélyes móka, a probléma megtörténte esetén a szerencsétlenül jártakat haladéktalanul a sürgősségi...

Recent Comments