szerda, május 25, 2022
Home Apple Watch Olyan Apple Watch jöhet, amelyik bírja a strapát

Olyan Apple Watch jöhet, amelyik bírja a strapát

Új típussal bővítheti okosórás kínálatát az Apple, olyan területre belépve, ahol most G-Shock szériájával a Casio a király.

A cég tevekénységére rálátó források szerint egy Explorer Edition nevű változatot is piacra dobhat okosórájából az Apple – írta a Bloomberg. A lap szerint az újdonság egy sokkal robusztusabb eszköz, amely a szokásos funkciók mellett ütésálló bevonattal is rendelkezik, csakúgy, mint Casio G-Shock termékcsaládja.

A fejlesztés hátterében elsősorban az Apple Watchok iránti kimagasló vásárlói érdeklődés áll: az almás cég legalább 36 százalékot ural a hordható eszközök piacából, és évi mintegy 30 milliárd dolláros bevételhez jut csak ebből a szegmensből. Innen nézve nagyon is jó üzletnek tűnik egy újabb óraváltozat elkészítése.

A Bloomberg szakírója ugyanakkor arra is felhívja a figyelmet, hogy az Apple Watchok csakis víz- és karcállóak – az acélból készült borítás viszont nem minden szituációban hasznos, szemben a G-Schock-féle gumírozott tokkal, amelyet direkt ilyen igénybevételre terveztek. A jelentés szerint az Apple is ebbe az irányba mozdulna az újabb, többet bíró óratípussal, egy másik felhasználói közeget is megszólítva.

A jelentés kiemeli, hogy az állítólagos terméket nem a széria egy fejlettebb változataként értesítenék, hanem olyan kiegészítő modellként, mint a Watch SE vagy a Nike-kal közösen tervezett Apple Watch-verzió. Azonban sem a megjelenés várható időpontja, sem a lehetséges árazás nem ismert.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments