szerda, február 1, 2023
Home Apple Watch Órák kérdése: váratlan frissítést adott ki az Apple

Órák kérdése: váratlan frissítést adott ki az Apple

Egyelőre az Apple sem árulja el, miért kellett egy újabb frissítést kiadni néhány nappal a watchOS 8.4 megjelenése után, és miért nem érhető el ez minden kompatibilis okosóra számára.

Csak néhány napja, hogy az Apple kiadta a watchOS 8.4 frissítést okosóráihoz, és szokatlan tempóban, egy héttel az említett update után már meg is érkezett egy újabb frissítés, a watchOS 8.4.1. Azonban ezúttal „csak” az Apple Watch Series 4-hez, illetve az ennél újabb okosórákhoz tölthető le, így az amúgy kompatibilis Apple Watch Series 3 kimarad a frissítésből. Az Apple szűkszavúan csak annyit árul el, hogy a watchOS 8.4.1 az újabb modellekhez tartalmaz hibajavításokat, azonban arról, hogy mi is valójában a probléma, diszkréten hallgat.

A watchOS 8.4.1 ingyenesen letölthető a dedikált Apple Watch alkalmazáson keresztül iPhone-on az Általános/Szoftverfrissítés menüpont alatt. Az új szoftver telepítéséhez az Apple Watch akkumulátorának legalább 50 százalékos töltöttségűnek kell lennie, az órát a töltőre kell helyezni, és az iPhone hatótávolságán belül kell lennie.

A watchOS 8.4, amely január 26-án jelent meg, kijavított egy hibát, amely megakadályozta, hogy az Apple Watchot újratöltsék néhány harmadik féltől származó töltővel. Az Apple a watchOS 8.5 béta verziójával és az iOS 15.4 béta verziójával is futtatott teszteket, de a béta frissítésben sincsenek figyelemre méltó újdonságok.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments