szerda, február 1, 2023
Home Iphone Összecsukható iPhone-t tesztel az Apple, az e-könyv-olvasókhoz használt kijelzője lehet

Összecsukható iPhone-t tesztel az Apple, az e-könyv-olvasókhoz használt kijelzője lehet

A hírek szerint az Apple a tajvani E Ink Corporation által gyártott kijelzőt teszteli, ami az Amazon e-könyv-olvasójához is készíti a paneleket.

Az elmúlt időszakban több információ is kiszivárgott arról, az iPhone-ok kapcsán miben mesterkedik az Apple. A cupertinói vállalat a jelek szerint jövőre lecserélheti a Lightning-portot a telefonjaiban, hogy a helyére USB-C-t építsen be.

Most egy másik, régóta várt fejlesztésről csepegtetett némi információt Ming-Chi Kuo. A szakember arról írt a Twitteren, hogy az Apple e-ink kijelzőt tesztel a jövőbeni összecsukható iPhone-okhoz. A technológiát iPadeknél is alkalmaznák. A termékek várhatóan 2025-ben kerülnének a piacra.

A tajvani E Ink Corporation az egyik legnagyobb, ilyen kijelzőket gyártó vállalat, amely az Amazon e-könyv-olvasóját, a Kindle-családot is ellátja a képernyővel. A cég színes paneleket is gyárt, ami állítólag az Apple érdeklődését is felkeltette.

Az ilyen kijelzők nagy előnye az OLED és LCD képernyőkhöz képest, hogy jóval kevesebbet fogyasztanak, hátrányuk ugyanakkor, hogy nem képesek magas frissítési gyakoriságra.

[embedded content]

Hogy mikor láthatjuk majd az első ilyen iPhone-prototípust, egyelőre nem tudni. De az biztos, hogy egy izgalmas készülékkel lesz dolgunk, ha valóban megszületik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Indul a SkyShowtime – mit nézhetsz az új streamingszolgáltatón?

A SkyShowtime február 14-től lesz elérhető Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában. Az ígéretek szerint változatos, lenyűgöző szórakozási lehetőséget nyújt rendkívül...

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments