csütörtök, május 19, 2022
Home Apple hírek Visszaperelte az Apple az Ericssont az 5G miatt - GAMEPOD.hu Hozzászólások

[Re:] Visszaperelte az Apple az Ericssont az 5G miatt – GAMEPOD.hu Hozzászólások

Te aztán tájékozott vagy… :W

“Ha megteszi akkor Kína állam nyert és nekik adnának igazat világszerte.” Kínai versenytárs már évek óta nem telepíthet semmit az USA-ban.

“Az almások elmehetnek oda ahonnan jöttek vagyis…” Fölösleges személyeskedés. Mi van velem pl., akinek Almás és Droidos készüléke is van, amúgy meg PC-t használ?

“Én az biztos, hogy nem veszek Apple terméket sose.” Ezzel el is árultad, mennyit tudsz a cég termékeiről és szolgáltatásairól. Lószart se.

“Nem elég, hogy drága de megkérdőzelendő a tisztaságúk, a becsületük, HOGY Ázsiában kikkel van partneri viszonyban és ők kiket alkalmaznak.” Az elég világsajtó lehozta, hány technológiai vállalat van, akik kínai átnevelőtábori rabszolgamunkával hozhatók közvetett kapcsolatba.

“az Apple, az Amazon, a Huawei, a Samsung, a Google, a Microsoft és a Sony. De ide sorolható a BMW, a Gap, a General Motors, a Nike, a Toshiba és a Nintendo is.
Az ASPI szerint összesen 83 globális cég ellátási láncához tartoznak hozzá a fent említett gyárak”

Mivel ott a Google neve is, az összes droidos is elmehet a búsba? A TSMC-nek is vannak gyárai Kínában, és mivel ők gyakorlatilag mindenkinek szállítanak, potenciálisan a világon az összes ember elmehet a picsába, aki valaha is fogott a kezében informatikai/telekommunikációs eszközt.

Az árakról meg csak annyit, hogy a Samsung új S22-es alapmodellje sem olcsóbb az iPhone 13-nál, a Sony pedig amellett, hogy hangyapénisznyi piaca van, jócskán túl is áraz az almán. Szóval ez az a komment, amire tipikusan azt mondom, hogy “bölcs maradtál volna”.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments