péntek, szeptember 30, 2022
Home Apple hírek Visszaperelte az Apple az Ericssont az 5G miatt - GAMEPOD.hu Hozzászólások

[Re:] Visszaperelte az Apple az Ericssont az 5G miatt – GAMEPOD.hu Hozzászólások

Te aztán tájékozott vagy… :W

“Ha megteszi akkor Kína állam nyert és nekik adnának igazat világszerte.” Kínai versenytárs már évek óta nem telepíthet semmit az USA-ban.

“Az almások elmehetnek oda ahonnan jöttek vagyis…” Fölösleges személyeskedés. Mi van velem pl., akinek Almás és Droidos készüléke is van, amúgy meg PC-t használ?

“Én az biztos, hogy nem veszek Apple terméket sose.” Ezzel el is árultad, mennyit tudsz a cég termékeiről és szolgáltatásairól. Lószart se.

“Nem elég, hogy drága de megkérdőzelendő a tisztaságúk, a becsületük, HOGY Ázsiában kikkel van partneri viszonyban és ők kiket alkalmaznak.” Az elég világsajtó lehozta, hány technológiai vállalat van, akik kínai átnevelőtábori rabszolgamunkával hozhatók közvetett kapcsolatba.

“az Apple, az Amazon, a Huawei, a Samsung, a Google, a Microsoft és a Sony. De ide sorolható a BMW, a Gap, a General Motors, a Nike, a Toshiba és a Nintendo is.
Az ASPI szerint összesen 83 globális cég ellátási láncához tartoznak hozzá a fent említett gyárak”

Mivel ott a Google neve is, az összes droidos is elmehet a búsba? A TSMC-nek is vannak gyárai Kínában, és mivel ők gyakorlatilag mindenkinek szállítanak, potenciálisan a világon az összes ember elmehet a picsába, aki valaha is fogott a kezében informatikai/telekommunikációs eszközt.

Az árakról meg csak annyit, hogy a Samsung új S22-es alapmodellje sem olcsóbb az iPhone 13-nál, a Sony pedig amellett, hogy hangyapénisznyi piaca van, jócskán túl is áraz az almán. Szóval ez az a komment, amire tipikusan azt mondom, hogy “bölcs maradtál volna”.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments