szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Visszaperelte az Apple az Ericssont az 5G miatt - GAMEPOD.hu Hozzászólások

[Re:] Visszaperelte az Apple az Ericssont az 5G miatt – GAMEPOD.hu Hozzászólások

Te aztán tájékozott vagy…

“Ha megteszi akkor Kína állam nyert és nekik adnának igazat világszerte.” Kínai versenytárs már évek óta nem telepíthet semmit az USA-ban.

“Az almások elmehetnek oda ahonnan jöttek vagyis…” Fölösleges személyeskedés. Mi van velem pl., akinek Almás és Droidos készüléke is van, amúgy meg PC-t használ?

“Én az biztos, hogy nem veszek Apple terméket sose.” Ezzel el is árultad, mennyit tudsz a cég termékeiről és szolgáltatásairól. Lószart se.

“Nem elég, hogy drága de megkérdőzelendő a tisztaságúk, a becsületük, HOGY Ázsiában kikkel van partneri viszonyban és ők kiket alkalmaznak.” Az elég világsajtó lehozta, hány technológiai vállalat van, akik kínai átnevelőtábori rabszolgamunkával hozhatók közvetett kapcsolatba.

“az Apple, az Amazon, a Huawei, a Samsung, a Google, a Microsoft és a Sony. De ide sorolható a BMW, a Gap, a General Motors, a Nike, a Toshiba és a Nintendo is.
Az ASPI szerint összesen 83 globális cég ellátási láncához tartoznak hozzá a fent említett gyárak”

Mivel ott a Google neve is, az összes droidos is elmehet a búsba? A TSMC-nek is vannak gyárai Kínában, és mivel ők gyakorlatilag mindenkinek szállítanak, potenciálisan a világon az összes ember elmehet a picsába, aki valaha is fogott a kezében informatikai/telekommunikációs eszközt.

Az árakról meg csak annyit, hogy a Samsung új S22-es alapmodellje sem olcsóbb az iPhone 13-nál, a Sony pedig amellett, hogy hangyapénisznyi piaca van, jócskán túl is áraz az almán. Szóval ez az a komment, amire tipikusan azt mondom, hogy “bölcs maradtál volna”.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments