csütörtök, december 8, 2022
Home Iphone Rose Goldban is kérhető lesz az iPhone 13 Pro

Rose Goldban is kérhető lesz az iPhone 13 Pro

2021.08.23| Phone Arena

A most kapott képek tanúsága szerint az Apple iPhone 13 Pro új rózsaarany színben is piacra kerül.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A kiszivárogtató Majin Bu Twitteren tett közzé képeket az iPhone 13 Pro rózsaarany színű verziójáról. A fényképeket az iPhone 13 Pro Max mérnöki vázlata egészíti ki. Ez nem a végleges verzió, kissé úgy néz ki, mint egy sietve összerakott darab.

Külsőre egyezik a már kiszivárgott dummyval és az eddig látott tokokkal is kompatibilisnek tűnik a nagyobb és vastagabb fényképezőgép púppal együtt. A sziget most is közelebb fekszik a szélhez.

Bár pletykákat már olvashattunk arról, hogy az Apple készül a Pro modell esetében Rose Gold árnyalattal, a képeken látható darab sötétebb mint amit a vállalat használni szokott.

A cég várhatóan nem sok változtatást hoz az új iPhone-ok esetében, a kamera frissítése az egyik olyan dolog, amire számíthatnak a rajongók és ez az iPhone 13-at az év legjobb telefonjává teheti.

A Pro változatok állítólag jobb, 6 elemes ultraszéles lencsével érkeznek, autofókusszal együtt. Az iPhone 13 Pro szintén megkapja az iPhone 12 Pro Max‌ érzékelőváltás-stabilizációs technológiáját és telefotó modulját. Két új video funkció is várható.

Rose Goldban is kérhető lesz az iPhone 13 Pro

Az új telefonok előlapja enyhe frissítést kap kisebb notch formájában és összességében egy kicsit vastagabbak lesznek, hogy helyet biztosítsanak a nagyobb akkumulátoroknak. A híresztelések közé tartozik az új Apple A15 Bionic chip, a LiDAR érzékelők minden modellben, valamint a 120Hz-es ProMotion technológia és 1 TB tárolási lehetőség a Pro verziókban.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Az Apple Car kevesebbe kerül majd mint 100 ezer dollár és kiderült, mikor vezetik be

Fő versenytársa valószínűleg a Tesla lesz. Az Apple 2026-ig szeretne piacra dobni egy Apple márkájú, fogyasztóbarát járművet, és az a célja, hogy 100 ezer...

Zseniális ékszerek készülnek kidobott iPhone-okból

Gab Bois művészetét nehéz jól leírhatóan jellemezni, de ha azt mondjuk, hogy ő volt annak az IKEA-kanapénak az egyik ötletgazdája,...

Felrobbant az okosórák piaca, de nem az Apple Watchtól

És nem is a Samsungtól: Indiában megrohamozták a boltokat az olcsó helyi termékek miatt. Érdekesen alakult az okosórák piaca az elmúlt egy évben:  Minden...

Az iPhone 15-tel korszakváltásra készülhet az Apple, már ha igazak a pletykák

Teljes átalakuláson eshet át az iPhone 15-ös modellcsalád. Az Apple alig három hónapja dobta piacra legújabb okostelefonjait, az iPhone 14-modellcsalád tagjait, máris...

Recent Comments