szerda, november 29, 2023
HomeIphoneRose Goldban is kérhető lesz az iPhone 13 Pro

Rose Goldban is kérhető lesz az iPhone 13 Pro

2021.08.23| Phone Arena

A most kapott képek tanúsága szerint az Apple iPhone 13 Pro új rózsaarany színben is piacra kerül.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A kiszivárogtató Majin Bu Twitteren tett közzé képeket az iPhone 13 Pro rózsaarany színű verziójáról. A fényképeket az iPhone 13 Pro Max mérnöki vázlata egészíti ki. Ez nem a végleges verzió, kissé úgy néz ki, mint egy sietve összerakott darab.

Külsőre egyezik a már kiszivárgott dummyval és az eddig látott tokokkal is kompatibilisnek tűnik a nagyobb és vastagabb fényképezőgép púppal együtt. A sziget most is közelebb fekszik a szélhez.

Bár pletykákat már olvashattunk arról, hogy az Apple készül a Pro modell esetében Rose Gold árnyalattal, a képeken látható darab sötétebb mint amit a vállalat használni szokott.

A cég várhatóan nem sok változtatást hoz az új iPhone-ok esetében, a kamera frissítése az egyik olyan dolog, amire számíthatnak a rajongók és ez az iPhone 13-at az év legjobb telefonjává teheti.

A Pro változatok állítólag jobb, 6 elemes ultraszéles lencsével érkeznek, autofókusszal együtt. Az iPhone 13 Pro szintén megkapja az iPhone 12 Pro Max‌ érzékelőváltás-stabilizációs technológiáját és telefotó modulját. Két új video funkció is várható.

Rose Goldban is kérhető lesz az iPhone 13 Pro

Az új telefonok előlapja enyhe frissítést kap kisebb notch formájában és összességében egy kicsit vastagabbak lesznek, hogy helyet biztosítsanak a nagyobb akkumulátoroknak. A híresztelések közé tartozik az új Apple A15 Bionic chip, a LiDAR érzékelők minden modellben, valamint a 120Hz-es ProMotion technológia és 1 TB tárolási lehetőség a Pro verziókban.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Recent Comments