Home Iphone Rose Goldban is kérhető lesz az iPhone 13 Pro

Rose Goldban is kérhető lesz az iPhone 13 Pro

2021.08.23| Phone Arena

A most kapott képek tanúsága szerint az Apple iPhone 13 Pro új rózsaarany színben is piacra kerül.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A kiszivárogtató Majin Bu Twitteren tett közzé képeket az iPhone 13 Pro rózsaarany színű verziójáról. A fényképeket az iPhone 13 Pro Max mérnöki vázlata egészíti ki. Ez nem a végleges verzió, kissé úgy néz ki, mint egy sietve összerakott darab.

Külsőre egyezik a már kiszivárgott dummyval és az eddig látott tokokkal is kompatibilisnek tűnik a nagyobb és vastagabb fényképezőgép púppal együtt. A sziget most is közelebb fekszik a szélhez.

Bár pletykákat már olvashattunk arról, hogy az Apple készül a Pro modell esetében Rose Gold árnyalattal, a képeken látható darab sötétebb mint amit a vállalat használni szokott.

A cég várhatóan nem sok változtatást hoz az új iPhone-ok esetében, a kamera frissítése az egyik olyan dolog, amire számíthatnak a rajongók és ez az iPhone 13-at az év legjobb telefonjává teheti.

A Pro változatok állítólag jobb, 6 elemes ultraszéles lencsével érkeznek, autofókusszal együtt. Az iPhone 13 Pro szintén megkapja az iPhone 12 Pro Max‌ érzékelőváltás-stabilizációs technológiáját és telefotó modulját. Két új video funkció is várható.

Rose Goldban is kérhető lesz az iPhone 13 Pro

Az új telefonok előlapja enyhe frissítést kap kisebb notch formájában és összességében egy kicsit vastagabbak lesznek, hogy helyet biztosítsanak a nagyobb akkumulátoroknak. A híresztelések közé tartozik az új Apple A15 Bionic chip, a LiDAR érzékelők minden modellben, valamint a 120Hz-es ProMotion technológia és 1 TB tárolási lehetőség a Pro verziókban.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Hazudott az Apple – állítja a fortnite-os Epic Games első embere

Bár az Epic Games és az Apple közötti per bírói döntése azt sugallhatta, hogy visszatérhet a népszerű Fortnite játék az App Store-ba (bíztak...

Azon dolgozik az Apple, hogy az iPhone-unk felismerje, ha depressziósak vagyunk

Az Apple szerint az iPhone képes lehet felismerni a szorongást, a depressziót és a kognitív hanyatlást. Az iPhone figyelné...

Keresztbe tett az Apple a Facebooknak

Az Apple előírta, hogy az adatgyűjtést és a követést a felhasználóval közölni kell és egy felugró ablakban jóvá is kell velük hagyatni.Ha ez nem...

Kamu iPhone-bemutatóval loptak el 20 millió forintnyi bitcoint

A tolvajok az iPhone 13-ra húztak fel egy kampányt, azt is ígérve, hogy az adakozók még több pénzt kapnak vissza – nem így...

Recent Comments