szerda, február 1, 2023
Home Iphone Sebességteszten a Google Pixel 6 Pro és az Apple iPhone 13 Pro...

Sebességteszten a Google Pixel 6 Pro és az Apple iPhone 13 Pro Max

Hosszú évek óta nem sok értelme az ilyen teszteknek, de még mindig nagyon népszerűek.

Sokak szerint a Pixel 6 Pro talán a Google első igazi csúcsmobilja, de az biztos, hogy sok évre visszamenőleg biztosan az. Gyakorlatilag semmilyen téren nem lehet rá komolyabb panasz, és bár megint csak néhány országban érhető el hivatalosan, a készletek eléggé kifogytak a jelentések szerint.

Éppen ezért sokakat foglalkoztat, hogy milyen a riválisokhoz képest a Google eddigi legjobb okostelefonja. Igyekezett válaszokkal szolgálni a PhoneBuff, amely csinált egy összehasonlító sebességtesztet az Apple iPhone 13 Pro Max bevonásával.

Pixel 6 Pro és iPhone 13 Pro MaxForrás: phonebuff

A Pixel az elején gyorsabbnak bizonyult egy picit, végül azonban az iPhone nyert, 4 másodperccel. A RAM-kezelésben pedig 6 másodperccel.

Fontos hozzátenni, hogy a gyakorlati használatban ezek a különbségek (például a betöltési időben) láthatatlanok, és ez már évek óta igaz. Vagyis az ilyen sebességteszteknek nem sok értelme van (kivéve, ha valaki egyszerre és pont ugyanarra használ két eltérő készüléket), de továbbra is elég népszerűek.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments