Home Iphone Steve Jobs alapítótársa ki van akadva az iPhone 13-ra

Steve Jobs alapítótársa ki van akadva az iPhone 13-ra

Steve Wozniak, az Apple társalapítója sosem rejtette véka alá a véleményét volt cégének termékeivel kapcsolatban. Legutóbb az iPhone 13-ról mondott nem túl hízelgő kritikát.

Közismert az Apple társalapítójáról, Steve Wozniakról, hogy szívesen próbálgatja az egykor Steve Jobsszal együtt gründolt, és mára technológiai nagyhatalommá vált cég, azaz az Apple eszközeit. Természetesen a szeptemberben bejelentett iPhone 13 sem maradhatott ki a sorból, ám mint kiderült, csalódást okozott Wozniaknak.

„Megvan az új iPhone, de nem igazán tudom megkülönböztetni (az elődeitől)” – írja Wozniak, hozzátéve, hogy a készülékben lévő szoftver szerinte a régebbi iPhone-okra van kialakítva.

A Yahoo! Finance is megjegyzi, hogy még az iPhone 13-mal kapcsolatos pozitív vélemények is utaltak a radikális változás hiányára. A Cnet például azt írta, hogy néhányan valószínűleg csalódni fognak, mert az iPhone 13 nem különbözik gyökeresen a korábbi modellektől, de valójában ez is hozzátartozik az iPhone-varázshoz. Az iPhone 13 és az iPhone 13 mini ugyanazok a megbízható barátok, amelyek látszólag sosem változnak.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Wozniak hiányolta az izgalmat egy új iPhone kiadásakor. 2017-ben például azt mondta újságíróknak, hogy az iPhone X lesz az első iPhone, amelyet nem vásárol meg a megjelenés első napján. „Inkább várok, és megnézem azt. Elégedett vagyok az iPhone 8-cal, ami számomra ugyanaz, mint az iPhone 7, ami ugyanaz, mint az iPhone 6” – mondta akkor.

Visszatérve az iPhone 13-ra: az Apple egyáltalán nem osztja Wozniak véleményét. Ehelyett hangoztatja, hogy szinte minden téren hatalmas fejlesztéseket hajtott végre az iPhone 13-on, különösen az iPhone 13 Pro modellen. Az Apple külön is megemlíti az új A15 Bionic áramkört, ami a valaha készült leggyorsabb okostelefonba kerülő chip.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Az Apple azt tervezi, csak a szemüvegén keresztül lehetne látni az iPhone kijelzőjét

Az Apple egy újonnan felfedezett szabadalmi terve szerint a cég csodaszemüvege egy speciális biztonsági funkciót is kapna. Ha valaki nyilvános helyen használja az...

Egy lakás árát fizették ki az első USB-C-s iPhone-ért

Jövedelmezőnek bizonyult a barkácsolás. Gazdára talált a világ első USB-C-s iPhone-ja, amit nem a saját fejlesztésű Lightning-csatlakozóját erőltető Apple-nek, hanem egy svájci mesterszakos egyetemistának,...

Rekordárat fizettek a világ első, USB-C-s iPhone-jáért

Ken Pillonel több hónapnyi munkával rakta össze a világ első, működő USB-C-s iPhone-ját, és a jelek szerint kifizetődő volt a munka. Bő egy...

Lesz ám néhány kérdőjel a Netflix iPhone-os játékai körül

Csak idő kérdése, hogy az androidos játékok után az iOS-esek is megjelenjenek a Netflix kínálatában. Az App Store szabályzata azonban jó pár kérdést...

Recent Comments