szombat, július 20, 2024
Home Iphone Színarany iPhone 13 Próval hangol az egyik luxuscég a téli olimpiára -...

Színarany iPhone 13 Próval hangol az egyik luxuscég a téli olimpiára – Liner.hu

Hivatalosan is kezdetét vette a 2022-es pekingi téli olimpia, amit az orosz Caviar luxusmárka egy igazán különleges kialakítású csúcsmobillal ünnepelt meg.

Az Olympic Hero iPhone 13 Pro kollekció összesen 117 darab limitált kiadású okostelefonból áll, így csak a legkiváltságosabbak vásárolhatják meg maguknak, már ha éppen olyan csúcsmobilra vágynak, ami másnak a világon nemigen van.

Az ékszerötvözettel kirakott, 24 karátos arannyal bevont alapmodellen kívül egy Olympic Hero Gold verziót is piacra dobtak, amely 18 karátos színaranyból készült, így rendkívüli értéket képvisel.

A leendő tulajdonosok mindkét változatot iPhone 13 Pro és 13 Pro Max típusú mobiltelefonok közül választhatják ki, az Apple alapkonfigurációit pedig annyiban módosították, hogy üveg helyett piros kompozit anyaggal töltötték fel az okoseszközök hátlapjait.

A dizájn egyébként a pekingi olimpia logójára épül: a készülékek hátsó részén az öt karika, valamint a pekingi Hsziahajto hegy szerepel, amely több sporteseménynek is otthont ad.

Fotó: Caviar

A 128 GB-os iPhone 13 Pro Olympic Hero alapmodell ára 6 450 dollárról indul, míg az 1 TB tárhellyel ellátott iPhone 13 Pro Max Hero Gold csúcskészülék potom 27 620 dollárba kerül.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments