csütörtök, szeptember 29, 2022
Home Iphone Színarany iPhone 13 Próval hangol az egyik luxuscég a téli olimpiára -...

Színarany iPhone 13 Próval hangol az egyik luxuscég a téli olimpiára – Liner.hu

Hivatalosan is kezdetét vette a 2022-es pekingi téli olimpia, amit az orosz Caviar luxusmárka egy igazán különleges kialakítású csúcsmobillal ünnepelt meg.

Az Olympic Hero iPhone 13 Pro kollekció összesen 117 darab limitált kiadású okostelefonból áll, így csak a legkiváltságosabbak vásárolhatják meg maguknak, már ha éppen olyan csúcsmobilra vágynak, ami másnak a világon nemigen van.

Az ékszerötvözettel kirakott, 24 karátos arannyal bevont alapmodellen kívül egy Olympic Hero Gold verziót is piacra dobtak, amely 18 karátos színaranyból készült, így rendkívüli értéket képvisel.

A leendő tulajdonosok mindkét változatot iPhone 13 Pro és 13 Pro Max típusú mobiltelefonok közül választhatják ki, az Apple alapkonfigurációit pedig annyiban módosították, hogy üveg helyett piros kompozit anyaggal töltötték fel az okoseszközök hátlapjait.

A dizájn egyébként a pekingi olimpia logójára épül: a készülékek hátsó részén az öt karika, valamint a pekingi Hsziahajto hegy szerepel, amely több sporteseménynek is otthont ad.

Fotó: Caviar

A 128 GB-os iPhone 13 Pro Olympic Hero alapmodell ára 6 450 dollárról indul, míg az 1 TB tárhellyel ellátott iPhone 13 Pro Max Hero Gold csúcskészülék potom 27 620 dollárba kerül.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments