csütörtök, május 19, 2022
Home Iphone Színarany iPhone 13 Próval hangol az egyik luxuscég a téli olimpiára -...

Színarany iPhone 13 Próval hangol az egyik luxuscég a téli olimpiára – Liner.hu

Hivatalosan is kezdetét vette a 2022-es pekingi téli olimpia, amit az orosz Caviar luxusmárka egy igazán különleges kialakítású csúcsmobillal ünnepelt meg.

Az Olympic Hero iPhone 13 Pro kollekció összesen 117 darab limitált kiadású okostelefonból áll, így csak a legkiváltságosabbak vásárolhatják meg maguknak, már ha éppen olyan csúcsmobilra vágynak, ami másnak a világon nemigen van.

Az ékszerötvözettel kirakott, 24 karátos arannyal bevont alapmodellen kívül egy Olympic Hero Gold verziót is piacra dobtak, amely 18 karátos színaranyból készült, így rendkívüli értéket képvisel.

A leendő tulajdonosok mindkét változatot iPhone 13 Pro és 13 Pro Max típusú mobiltelefonok közül választhatják ki, az Apple alapkonfigurációit pedig annyiban módosították, hogy üveg helyett piros kompozit anyaggal töltötték fel az okoseszközök hátlapjait.

A dizájn egyébként a pekingi olimpia logójára épül: a készülékek hátsó részén az öt karika, valamint a pekingi Hsziahajto hegy szerepel, amely több sporteseménynek is otthont ad.

Fotó: Caviar

A 128 GB-os iPhone 13 Pro Olympic Hero alapmodell ára 6 450 dollárról indul, míg az 1 TB tárhellyel ellátott iPhone 13 Pro Max Hero Gold csúcskészülék potom 27 620 dollárba kerül.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments