szerda, február 1, 2023
Home Iphone Színarany iPhone 13 Próval hangol az egyik luxuscég a téli olimpiára -...

Színarany iPhone 13 Próval hangol az egyik luxuscég a téli olimpiára – Liner.hu

Hivatalosan is kezdetét vette a 2022-es pekingi téli olimpia, amit az orosz Caviar luxusmárka egy igazán különleges kialakítású csúcsmobillal ünnepelt meg.

Az Olympic Hero iPhone 13 Pro kollekció összesen 117 darab limitált kiadású okostelefonból áll, így csak a legkiváltságosabbak vásárolhatják meg maguknak, már ha éppen olyan csúcsmobilra vágynak, ami másnak a világon nemigen van.

Az ékszerötvözettel kirakott, 24 karátos arannyal bevont alapmodellen kívül egy Olympic Hero Gold verziót is piacra dobtak, amely 18 karátos színaranyból készült, így rendkívüli értéket képvisel.

A leendő tulajdonosok mindkét változatot iPhone 13 Pro és 13 Pro Max típusú mobiltelefonok közül választhatják ki, az Apple alapkonfigurációit pedig annyiban módosították, hogy üveg helyett piros kompozit anyaggal töltötték fel az okoseszközök hátlapjait.

A dizájn egyébként a pekingi olimpia logójára épül: a készülékek hátsó részén az öt karika, valamint a pekingi Hsziahajto hegy szerepel, amely több sporteseménynek is otthont ad.

Fotó: Caviar

A 128 GB-os iPhone 13 Pro Olympic Hero alapmodell ára 6 450 dollárról indul, míg az 1 TB tárhellyel ellátott iPhone 13 Pro Max Hero Gold csúcskészülék potom 27 620 dollárba kerül.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments