szerda, február 1, 2023
Home Iphone Terhes férfit ábrázoló emoji is lesz az iPhone-on

Terhes férfit ábrázoló emoji is lesz az iPhone-on

Összesen 37 új emojit tartalmaz az iOS soron következő, 15.4-es kiadása. A hangulatjelek persze nem csak itt lesznek használhatók.

Új elemekkel frissül az emojik világa az iOS 15.4-es kiadásával – írta meg a The Verge. Ez a rendszerverzió még nem jelent meg, jelenleg béta állapotban érhető el. Ha viszont a szélesebb közönség számára is tölthető lesz, azzal az új emojik is beköltöznek a készülékekre.

Az újfajta emojikból összesen 37 van, az Emojipedia által készített összeállításból pedig azt is látni, melyek ezek. Van például, ami egy harapdáló ajkat ábrázol, egy olyan, ami egy leolvadó arcot, egy harmadik pedig egy terhes férfit.

© Emojipedia

Az új emojik közt néhány újabb gesztust is találhat majd a felhasználó, a kézfogást különféle bőrtónusokban ábrázolót, illetve újabb arcokat is:

© Emojipedia

© Emojipedia

Az emojik készítői már korábban is törekedtek rá, hogy minden hangulatjelből elérhető legyen egy gendersemleges vátozat. Az aktuális emojikat mindig a Unicode Consortium nevű szervezet hagyja jóvá.

© Emojipedia

Az új hangulatjelek természetesen nemcsak az iPhone-okon lesznek használhatók, hanem a Google és a Facebook rendszerében is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments