csütörtök, május 19, 2022
Home Iphone Terhes férfit ábrázoló emoji is lesz az iPhone-on

Terhes férfit ábrázoló emoji is lesz az iPhone-on

Összesen 37 új emojit tartalmaz az iOS soron következő, 15.4-es kiadása. A hangulatjelek persze nem csak itt lesznek használhatók.

Új elemekkel frissül az emojik világa az iOS 15.4-es kiadásával – írta meg a The Verge. Ez a rendszerverzió még nem jelent meg, jelenleg béta állapotban érhető el. Ha viszont a szélesebb közönség számára is tölthető lesz, azzal az új emojik is beköltöznek a készülékekre.

Az újfajta emojikból összesen 37 van, az Emojipedia által készített összeállításból pedig azt is látni, melyek ezek. Van például, ami egy harapdáló ajkat ábrázol, egy olyan, ami egy leolvadó arcot, egy harmadik pedig egy terhes férfit.

© Emojipedia

Az új emojik közt néhány újabb gesztust is találhat majd a felhasználó, a kézfogást különféle bőrtónusokban ábrázolót, illetve újabb arcokat is:

© Emojipedia

© Emojipedia

Az emojik készítői már korábban is törekedtek rá, hogy minden hangulatjelből elérhető legyen egy gendersemleges vátozat. Az aktuális emojikat mindig a Unicode Consortium nevű szervezet hagyja jóvá.

© Emojipedia

Az új hangulatjelek természetesen nemcsak az iPhone-okon lesznek használhatók, hanem a Google és a Facebook rendszerében is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments