kedd, október 4, 2022
Home Iphone Terhes férfit ábrázoló emoji is lesz az iPhone-on

Terhes férfit ábrázoló emoji is lesz az iPhone-on

Összesen 37 új emojit tartalmaz az iOS soron következő, 15.4-es kiadása. A hangulatjelek persze nem csak itt lesznek használhatók.

Új elemekkel frissül az emojik világa az iOS 15.4-es kiadásával – írta meg a The Verge. Ez a rendszerverzió még nem jelent meg, jelenleg béta állapotban érhető el. Ha viszont a szélesebb közönség számára is tölthető lesz, azzal az új emojik is beköltöznek a készülékekre.

Az újfajta emojikból összesen 37 van, az Emojipedia által készített összeállításból pedig azt is látni, melyek ezek. Van például, ami egy harapdáló ajkat ábrázol, egy olyan, ami egy leolvadó arcot, egy harmadik pedig egy terhes férfit.

© Emojipedia

Az új emojik közt néhány újabb gesztust is találhat majd a felhasználó, a kézfogást különféle bőrtónusokban ábrázolót, illetve újabb arcokat is:

© Emojipedia

© Emojipedia

Az emojik készítői már korábban is törekedtek rá, hogy minden hangulatjelből elérhető legyen egy gendersemleges vátozat. Az aktuális emojikat mindig a Unicode Consortium nevű szervezet hagyja jóvá.

© Emojipedia

Az új hangulatjelek természetesen nemcsak az iPhone-okon lesznek használhatók, hanem a Google és a Facebook rendszerében is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments