szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Terméközönnel készülhet az őszre az Apple

Terméközönnel készülhet az őszre az Apple

Márciusban a felújított iPhone SE-vel indíthatja idén a bejelentéseket.

A Bloombergnél dolgozó Mark Gurman értesülései szerint kütyükben gazdag év elé néz az Apple, az ősszel konkrétan soha nem tapasztalt mennyiségű újdonság bejelentésére számíthatnak a termékei iránt érdeklődők. Az újságíró szerint az első 2022-es termékét márciusban mutathatja be az iPhone SE 5G képében, viszont az eddig sejtettel ellentétben új iPadek jó eséllyel nem jönnek a tavasszal.

Apple iPad Pro (2018)Forrás: Apple

Cserébe viszont extrém sűrűnek ígérkezik az őszi időszak: négy új iPhone, belépőkategóriás MacBook Pro, jelentős ráncfelvarrást kapott MacBook Air, frissített iMac, új Mac Pro, továbbfejlesztett AirPods Pro, három Apple Watch, továbbá olcsóbb iPad és iPad Pro modellek lesznek a terítéken.

Jobban teszik az Apple következő termékeire vágyók, ha máris nekiállnak spórolni, sok kiadásuk lehet egyszerre az ősszel.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments