szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Történetének legerősebb tavaszi bemutatójára készül az Apple - Liner.hu

Történetének legerősebb tavaszi bemutatójára készül az Apple – Liner.hu

Rengeteg új terméken dolgoznak a cupertinóiak, a folyamatok eredményeiről előreláthatólag március-április környékén szerezhetünk tudomást.

Legújabb Power On hírlevelében Mark Gurman Apple-elemző kifejtette, idén négy új iPhone készülék, nevezetesen az alapmodell, a 14 Max, a 14 Pro és a 14 Pro Max kerülhet az üzletek polcaira, ezenfelül megjelenhet az újgenerációs, 13 hüvelykes MacBook Pro laptop is.

Ha mindez nem lenne elég, egy felfrissített, nagyképernyős iMac, egy új Mac Pro, egy teljesen újratervezett MacBook Air, illetve egy második generációs AirPods Pro is érkezhet.

Nem feledkeztek meg azokról sem, akik az olcsóbb árkategóriás prémium termékek után sóvárognak, idén ugyanis három Apple Watch kerülhet bemutatásra, valamint az iPad táblagépek és az iPhone SE széria is next-gen ráncfelvarrást kaphat.

Gurman szerint az új termékek többsége az őszi hónapokban várható, de van rá esély, hogy az iMac korábban érkezik. Az Apple márciusra vagy áprilisra tervez egy tavaszi eseményt, amelyen bemutathatják az 5G-s iPhone SE-t, az A15-ös chippel frissített iPad Airt és legalább egy Mac asztali számítógépről is leránthatják a leplet.

Az Apple a tavaszi show-t felhasználhatja arra, hogy az M1 Pro chipet egy másik Mac-be, akár egy magasabb kategóriájú iMac-be vagy Mac mini számítógépbe is beépítse. Gurman úgy gondolja, hogy a készülő iPad Pro M2 lapkakészletet és vezeték nélküli töltést kap, ami miatt inkább az őszi, mint a tavaszi bevezetése várható.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments