szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Tovább késik a méregdrága Apple AR-headset

Tovább késik a méregdrága Apple AR-headset

A kiterjesztett valóságra építő Apple headset csak 2023-ban érkezhet végül, több mint 2000 dolláros áron.

Évek óta hallunk arról, hogy bár a virtuális valóságból nem feltétlen kér az Apple, a kiterjesztett és kevert valóságból annál inkább, és egy AR-headsetet is fejleszt. Ennek ellenére még mindig nem mutatta be a terméket a cupertinói cég. Sok szivárogtató úgy hallotta, hogy erre idén végre sor kerül.

Apple AR-headsetForrás: tom’s guide

A Bloomberg viszont úgy tudja, hogy falba ütköztek a fejlesztések, ezért az Apple mégsem mutatja be az idei WWDC-n az AR-headsetet, és nem dobja piacra ősszel. Ehelyett a bemutató 2023-ra csúszik.

A Bloomberg jól értesült forrása szerint túlmelegedéssel, szoftverhibákkal, kameragondokkal küszködik az Apple. Így a bemutató még legjobb esetben is csak az év vége felé lehetne esedékes, de valószínűbb a 2023-as debütálás. A headset állítólag több mint 2000 dollárba kerül majd, bár olyan jelentése is van a Bloombergnek, amely szerint 3000 dollárnál is drágább lesz a termék.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments