szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Úgy hírlik, az Apple leveteti a maszkot

Úgy hírlik, az Apple leveteti a maszkot

Egyre több országban enyhítenek a világjárvány miatti intézkedéseken. Az Apple is úgy gondolja, hogy enyhül a járvány, legalábbis erre utalnak legutóbbi rendelkezései.

Egy sor amerikai államban megszünteti az Apple az arcmaszkviselési kötelezettséget az App Store-okban, persze vannak kivételek. Hawaiin továbbra is kötelező a maszkviselés, New Yorkban pedig az oltottak eddig is bemehettek maszk nélkül.

A korábbi hírek még arról szóltak, hogy az alkalmazottaknak továbbra is maszkot kell viselniük, azonban a Bloomberg neves, Apple-ügyekben igencsak járatos újságírója, Mark Gurman szerint a vállalat fontolóra veszi, hogy két héten belül megszüntesse az App Store-alkalmazottak számára is a kötelező maszkviselést.

Természetesen, akik továbbra is szeretnének maszkot viselni az üzletben, azok megtehetik, akár vásárlókról, akár alkalmazottakról van szó. Az Apple ehhez még maszkot is ad.

Emellett újra indítják a Today at Apple kezdeményezést is, amelynek keretében a kiskereskedelmi üzletekben megtanítják a felhasználókat arra, hogyan tudják a legtöbbet kihozni az Apple-termékekből. Egyes üzletekben már el is indult ez a „tan-nap”, másoknál várhatóan márciusban kezdődhet.

Abban egyelőre még nincs változás, hogy az Apple vállalati alkalmazottai home office-ban dolgoznak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments