kedd, november 29, 2022
Home Iphone Új alkalmazást fejleszt a Google, könnyebb lesz iPhone-ról Androidra váltani

Új alkalmazást fejleszt a Google, könnyebb lesz iPhone-ról Androidra váltani

A Google már javában dolgozik a Switch to Android nevű alkalmazáson, hogy segítsen azoknak, akik iOS-ről Androidra váltanának.

Úgy tűnik, a Google nagyon szeretné megkönnyíteni azon iPhone-t használók dolgát, akik androidosra cserélnék a telefonjukat. A 9to5Google egy olyan újdonságot szúrt ki a mobilos operációs rendszer legújabb verziójában, ami arra utal, a Google az iPhone-okra telepíthető, az átköltözést egyszerűvé tevő alkalmazás elkészítésén dolgozik.

A lap szerint a Google jelenleg azt teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy a kontaktlistájukat, a naptárbejegyzéseket és a fotókat feltöltsék a Google Drive-ba, majd a váltás után ugyanazzal a fiókkal letöltsék az adatokat az androidos készülékükre.

[Bejött az Apple húzása, sok androidos váltott iPhone-ra]

Ehhez képest a Switch to Android alkalmazás jóval rugalmasabb átvitelt biztosít egyik készülékről a másikra. A beszámoló szerint az alábbi használati utasításra bukkantak a kódban:

  • 1. lépés: Töltsük le a Switch to Android appot az App Store-ból.
  • 2. lépés: Nyissuk meg a hálózati beállításokat.
  • 3. lépés: Válasszuk ki a megfelelő hálózatot, majd adjuk meg az ahhoz tartozó jelszót.

Az alkalmazás ezek után egy kvázi wifi hotspotként működve elvégzi a műveletet. A leírás szerint nemcsak a fentebb említett adatokat, de az SMS-eket és és az alkalmazásokat is átvihetjük majd az androidos készülékre. Ehhez az iTunes-jelszót is meg kell majd adnunk.

A GSMArena megjegyzi, bár az alkalmazások átvitelével kapcsolatban nem sok részletet tudni, de az szinte biztos, hogy a fizetős appok nem kerülnek majd át az androidos telefonra, azokat újra meg kell majd venni a Play áruházban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Elon Musk szerint az Apple letilthatja a Twittert az App Store-ból

A Twitter és a Tesla milliárdos vezérigazgatója azt is mondta, hogy az Apple nyomást gyakorol a Twitterre a tartalommoderációs követelmények miatt. Az Apple által...

Az összes iPhone-t lefoglalta a hatóság a boltokban

A hatóság megelégelte, hogy az Apple-t a büntetés sem tántorítja el. Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a Brazíliában nem nézik jó szemmel,...

Vásároljon Apple iPhone 14-et, és 300 USD értékű Walmart-ajándékkártyát kap ezzel a Cyber ​​​​hétfői ajánlattal

Az egyik legjobb Apple iPhone Black Friday ajánlat átkerült a Cyber ​​​​hétfőre. Vásároljon AT&T vagy Verizon Apple iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro vagy...

Így lehet iPhone 13-ja garanciával 300 ezer forint alatt

A forint hónapok óta gyengélkedik, a műszaki cikkek ára az egekben, az Apple hiába csökkentette az iPhone 13 árát, a gazdasági helyzet miatt...

Recent Comments