szerda, július 6, 2022
Home Apple hírek Új díjcsomagot kap az Apple Music, hanggal lehet majd vezérelni

Új díjcsomagot kap az Apple Music, hanggal lehet majd vezérelni

Az Apple első körben 17 országban vezeti majd be az Apple Music szolgáltatásához a Voice díjcsomagot. Magyarország nem lesz köztük.

Az Apple hétfői eseményén természetesen az új MacBookok és az új processzor játszották a főszerepet, ám a cupertinói cég egy szoftveres újdonságról is lerántotta a leplet. A cég az Apple Music szolgáltatásához készített egy új előfizetői csomagot, ami az eddigi legolcsóbb konstrukció – ugyanakkor némi megkötéssel jár.

A Voice névre hallgató díjcsomagot 5 dollárért kínálja majd az Apple, ami pont annyiba kerül külföldön, mint az eddigi legolcsóbb opció, a diák előfizetés. Amennyiben azonban valaki ezt választja, úgy csak a hangját, valamint Sirit használhatja arra, hogy elérje a tartalmakat a szolgáltatásban – függetlenül attól, hogy milyen eszközön akar zenét hallgatni. Ez minden olyan készüléken lehetséges lesz, ami Siri-kompatibilis.

Oliver Schusser, az Apple Music alelnöke szerint azok, akik még nem használták a szolgáltatást, egy hétnapos ingyenes időszakkal próbálhatják ki, hogy mit kínál a Voice, majd utána dönthetnek arról, hogy előfizetővé válnak-e.

A felhasználók a hagyományos módok mellett a “Hey Siri, start my Apple Music Voice trial” parancs kimondásával is igényelhetik majd a díjcsomagot. Első körben 17 országban – Ausztráliában, Ausztriában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Hongkongban, Indiában, Írországban, Olaszországban, Japánban, Mexikóban, Új-Zélandon, Spanyolországban, Tajvanon, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban – vezeti majd be a Voice-t az Apple.

A díjcsomag valószínűleg az Amazon Music Echo díjcsomagára reflektál, amit a cég digitális asszisztense, Alexa segítségével lehet majd használni, és amit 4 dolláros havi díjjal kínál majd a cég.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments