vasárnap, február 5, 2023
Home Apple hírek Új díjcsomagot kap az Apple Music, hanggal lehet majd vezérelni

Új díjcsomagot kap az Apple Music, hanggal lehet majd vezérelni

Az Apple első körben 17 országban vezeti majd be az Apple Music szolgáltatásához a Voice díjcsomagot. Magyarország nem lesz köztük.

Az Apple hétfői eseményén természetesen az új MacBookok és az új processzor játszották a főszerepet, ám a cupertinói cég egy szoftveres újdonságról is lerántotta a leplet. A cég az Apple Music szolgáltatásához készített egy új előfizetői csomagot, ami az eddigi legolcsóbb konstrukció – ugyanakkor némi megkötéssel jár.

A Voice névre hallgató díjcsomagot 5 dollárért kínálja majd az Apple, ami pont annyiba kerül külföldön, mint az eddigi legolcsóbb opció, a diák előfizetés. Amennyiben azonban valaki ezt választja, úgy csak a hangját, valamint Sirit használhatja arra, hogy elérje a tartalmakat a szolgáltatásban – függetlenül attól, hogy milyen eszközön akar zenét hallgatni. Ez minden olyan készüléken lehetséges lesz, ami Siri-kompatibilis.

Oliver Schusser, az Apple Music alelnöke szerint azok, akik még nem használták a szolgáltatást, egy hétnapos ingyenes időszakkal próbálhatják ki, hogy mit kínál a Voice, majd utána dönthetnek arról, hogy előfizetővé válnak-e.

A felhasználók a hagyományos módok mellett a “Hey Siri, start my Apple Music Voice trial” parancs kimondásával is igényelhetik majd a díjcsomagot. Első körben 17 országban – Ausztráliában, Ausztriában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Hongkongban, Indiában, Írországban, Olaszországban, Japánban, Mexikóban, Új-Zélandon, Spanyolországban, Tajvanon, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban – vezeti majd be a Voice-t az Apple.

A díjcsomag valószínűleg az Amazon Music Echo díjcsomagára reflektál, amit a cég digitális asszisztense, Alexa segítségével lehet majd használni, és amit 4 dolláros havi díjjal kínál majd a cég.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Kétségbeesetten keresi a gazdáját 150 milliárd dollár

A bulinak vége, a kijózanodás is megvolt, a másnaposságon is túl vagyunk. Na és most hogyan tovább? – ezzel a mérsékelten költői képpel festették...

Éhezik a HOLD!

Nem nagyon, de valamelyest. Óriási akciónk van ugyanis: ha most nyit nálunk Online Vagyonkezelés számlát, akkor az ön megtakarításának gyarapításán alig keresünk pénzt. A...

Még a zsebünkben is elfér?

Nem akar lemaradni az óriáscég. Az elmúlt évek során egyre több telefongyártó jelentkezett különleges kialakítású telefonokkal, tabletekkel. A Samsung a Galaxy Z Fold és...

Bivalyerős kamerával érkezik az új Samsung Galaxy S-sorozat

A Galaxy S23 Ultrában egy 200 megapixeles kamera van, ami akár 100x-os zoommal is értékelhető képeket készít, Európából nézve a legfontosabb változás mégsem ez:...

Recent Comments