szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Új frissítést adott ki az Apple a WebKit problémájára

Új frissítést adott ki az Apple a WebKit problémájára

2022.02.13| GsmArena

A rosszindulatú kódok megakadályozása érdekében adta ki az Apple az iOS 15.3.1 és az iPadOS 15.3.1 frissítéseket.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az Apple a napokban kiadta az iOS 15.3.1 és az iPadOS 15.3.1 verziókat, melyek egy kritikus hibát javítottak ki a WebKi böngészőprogrammal kapcsolatban. Ez a probléma nem más, mint, hogy a WebKit lehetővé tette, hogy a rosszindulatú webhelyek kódokat futtathassanak az iOS korábbi verzióival rendelkező készülékeken.

Új frissítést adott ki az Apple a WebKit problémájára

Ezek az eszközök közé tartozik az iPhone 6 sorozat, az összes iPad Pro modell, az iPad Air 2, az iPad 5. generációs és annál újabb készülékek, az iPad mini 4 és az utána lévők, valamint a 7. generációs iPod touch. Az Apple nem osztotta meg sem az érintett felhasználók számát, sem az okozott kárt.

Továbbá az Apple watchOS 8.4.2 és a macOS Monterey 12.2.1 frissítéseket is kiadta, melyek szintén a WebKit problémáját javítják, az utóbbi pedig még az akkumulátor hibájára is kitér.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments