szerda, február 1, 2023
Home Iphone Új funkciót kapnak az iPhone-os WhatsApp-használók

Új funkciót kapnak az iPhone-os WhatsApp-használók

Újabban szinte hetente beszámolhatunk egy-egy küszöbön álló WhatsApp-újdonságról. Itt a legújabb apróság, aminek ezúttal az iPhone-osok örülhetnek, ugyanis az androidosok már ismerhetik.

Folyamatosan fejlesztik az immár Meta (Facebook) tulajdonban lévő WhatsApp csevegőszolgáltatást, és a WABetaInfo egyike azon weboldalaknak, akik elsőként számolnak be az akár még fejlesztési fázisban tartó újdonságokról.

A napokban is hírül adták, hogy megérkezett a 2022-es év első funkciója néhány iOS-es bétatesztelő számára (közülük is azoknak, akik legalább iOS 15-öt használnak). Ezt a funkciót az androidosok már ismerhetik, és egy nagyon szép kiegészítést hoz magával. Az újdonság lehetővé teszi, hogy a felhasználók lássák az üzenetküldő profilképét is a WhatsApp üzenetben.

© WABetaInfo

Nem állítjuk, hogy egetverő a változás, viszont határozottan felhasználó-barátabbá, testre szabottabbá teheti a szolgáltatást. Egyelőre még nm tudni, mikor lesz elérhető az említett változás a stabil iOS-es WhatsAppot használók számára.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments