Home Iphone Új hírek jöttek az iPhone 13-ról, három változás is várható

Új hírek jöttek az iPhone 13-ról, három változás is várható

Az őszi bemutató közeledtével egyre több információ érkezik az Apple következő okostelefonjáról, az iPhone 13-ról. Itt egy újabb adag pletyka.

A szlovák Svetapple és az Innocent osztotta meg azokat a képeket, melyek állításuk szerint az iPhone 13 lehetséges specifikációiba engednek betekintést. A képek egyikén az érzékelőknek meghagyott részt (vagyis a notchot) látni, a másikon a készülék hátulján elhelyezkedő kameraszigetet.

A lap ezen információk alapján úgy véli, hogy az iPhone 13 előlapján a szenzorsziget mintegy 23 százalékkal lesz kisebb, mint a tavaly bemutatott, 12 széria esetében. Eltűnni tehát nem fog, ami azt sejteti, hogy az Apple egyelőre nem szándékozik a kijelző alá pakolni a fontos elemeket, azok továbbra is a panel tetején lévő kivágásban maradnak. Ez utóbbi viszont látványosan összébb megy.

© Svetapple/Innocent

A szivárgás másik érdekessége a bemutatásra váró mobil hátulján keresendő, egész pontosan a kameránál: a szlovák lap a hozzájuk került adatok alapján azt írta, hogy a lencséket körülvevő „dudor” nagyobb lesz, melynek oka, hogy a lencséket szélesebbre csinálta az Apple. Emiatt a telefon vastagabb lesz, mint az előző modell, igaz, nem sokkal: a növekedés állítólag 0,1 millimétert jelent.

© Svetapple/Innocent

A lap végezetül az oldalsó gombokat emeli ki, melyek a befutott (és hitelesnek látszó) tervrajz alapján kissé lejjebb helyezkedik el. Jelentős dizájnváltás tehát nem igazán várható, de a cég azért gondoskodott róla, hogy ezek a készülékek is elkülönüljenek az előző évi modellektől.

Az új iPhone-ok bemutatója (merthogy most is több készülék várható, szám szerint négy) szeptember közepén várható. A tavalyi esemény a koronavírus-járvány miatt némileg későbbre, októberre csúszott, de az amerikai gyártó egyelőre nem küldött jelzést befektetőknek arról, hogy most is ilyesmire kellene számítani. Vagyis: a telefonok valószínűleg a szokásos menetrendnek megfelelően érkeznek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Keresztbe tett az Apple a Facebooknak

Az Apple előírta, hogy az adatgyűjtést és a követést a felhasználóval közölni kell és egy felugró ablakban jóvá is kell velük hagyatni.Ha ez nem...

Kamu iPhone-bemutatóval loptak el 20 millió forintnyi bitcoint

A tolvajok az iPhone 13-ra húztak fel egy kampányt, azt is ígérve, hogy az adakozók még több pénzt kapnak vissza – nem így...

Ettől félt az Apple: az EU-ban kötelező lesz az USB-C a mobilokon | 24

Az Európai Bizottság sajtóközleményben jelentette be, hogy előterjesztik azt az új jogszabályt, ami megszabná a telefongyártók számára, hogy egységesen USB-C töltőporttal lássák el az...

Brüsszel ma dönt az iPhone-töltők sorsáról – Napi.hu

Az Európai Bizottság csütörtökön javaslatot terjeszt elő arra vonatkozóan, hogy az elektronikus eszközök gyártói egységes töltőket forgalmazzanak mobiltelefonokhoz, táblagépekhez, kamerákhoz és fejhallgatókhoz –...

Recent Comments