kedd, november 29, 2022
Home Iphone Új hírek jöttek az iPhone 13-ról, három változás is várható

Új hírek jöttek az iPhone 13-ról, három változás is várható

Az őszi bemutató közeledtével egyre több információ érkezik az Apple következő okostelefonjáról, az iPhone 13-ról. Itt egy újabb adag pletyka.

A szlovák Svetapple és az Innocent osztotta meg azokat a képeket, melyek állításuk szerint az iPhone 13 lehetséges specifikációiba engednek betekintést. A képek egyikén az érzékelőknek meghagyott részt (vagyis a notchot) látni, a másikon a készülék hátulján elhelyezkedő kameraszigetet.

A lap ezen információk alapján úgy véli, hogy az iPhone 13 előlapján a szenzorsziget mintegy 23 százalékkal lesz kisebb, mint a tavaly bemutatott, 12 széria esetében. Eltűnni tehát nem fog, ami azt sejteti, hogy az Apple egyelőre nem szándékozik a kijelző alá pakolni a fontos elemeket, azok továbbra is a panel tetején lévő kivágásban maradnak. Ez utóbbi viszont látványosan összébb megy.

© Svetapple/Innocent

A szivárgás másik érdekessége a bemutatásra váró mobil hátulján keresendő, egész pontosan a kameránál: a szlovák lap a hozzájuk került adatok alapján azt írta, hogy a lencséket körülvevő „dudor” nagyobb lesz, melynek oka, hogy a lencséket szélesebbre csinálta az Apple. Emiatt a telefon vastagabb lesz, mint az előző modell, igaz, nem sokkal: a növekedés állítólag 0,1 millimétert jelent.

© Svetapple/Innocent

A lap végezetül az oldalsó gombokat emeli ki, melyek a befutott (és hitelesnek látszó) tervrajz alapján kissé lejjebb helyezkedik el. Jelentős dizájnváltás tehát nem igazán várható, de a cég azért gondoskodott róla, hogy ezek a készülékek is elkülönüljenek az előző évi modellektől.

Az új iPhone-ok bemutatója (merthogy most is több készülék várható, szám szerint négy) szeptember közepén várható. A tavalyi esemény a koronavírus-járvány miatt némileg későbbre, októberre csúszott, de az amerikai gyártó egyelőre nem küldött jelzést befektetőknek arról, hogy most is ilyesmire kellene számítani. Vagyis: a telefonok valószínűleg a szokásos menetrendnek megfelelően érkeznek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Elon Musk szerint az Apple letilthatja a Twittert az App Store-ból

A Twitter és a Tesla milliárdos vezérigazgatója azt is mondta, hogy az Apple nyomást gyakorol a Twitterre a tartalommoderációs követelmények miatt. Az Apple által...

Az összes iPhone-t lefoglalta a hatóság a boltokban

A hatóság megelégelte, hogy az Apple-t a büntetés sem tántorítja el. Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a Brazíliában nem nézik jó szemmel,...

Vásároljon Apple iPhone 14-et, és 300 USD értékű Walmart-ajándékkártyát kap ezzel a Cyber ​​​​hétfői ajánlattal

Az egyik legjobb Apple iPhone Black Friday ajánlat átkerült a Cyber ​​​​hétfőre. Vásároljon AT&T vagy Verizon Apple iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro vagy...

Így lehet iPhone 13-ja garanciával 300 ezer forint alatt

A forint hónapok óta gyengélkedik, a műszaki cikkek ára az egekben, az Apple hiába csökkentette az iPhone 13 árát, a gazdasági helyzet miatt...

Recent Comments