szerda, február 1, 2023
Home Iphone Új iPhone-t mutathatnak be márciusban

Új iPhone-t mutathatnak be márciusban

A híresztelések szerint március elején tartja idei első sajtóeseményét az Apple.

Az Apple jellemzően szeptemberben vonja magára a világ figyelmét, ugyanis ekkor mutatják be az új iPhone-okat, Apple Watchokat és iPadeket, emellett a készülékekre érkező legfrissebb rendszerkiadásokat és azok funkcióit. Néhány másik terméküknek viszont különálló eseményt szerveznek, és a Bloomberg szerint egy ilyen készülődik most is.

A kérdéses bemutatót március 8-án tarthatja az amerikai gyártó, ahol a szóbeszédek szerint három készülék juthat főszerephez: a harmadik generációs iPhone SE, a 2020-as iPad Air egy frissebb kiadása, és egy új, az Aple Siliconnal felvértezett Mac számítógép.

Az új telefon állítólag 5G-képes lesz, amely az egyik legfontosabb előrelépés a széria történetében. A készülék mindemellett gyorsabb processzort és jobb kamerát is kap a várakozások szerint.

Bár erről sincs hivatalos információ, úgy tudni, hogy az iOS 14.5-ös verzióját is márciusban adja ki az Apple. A szoftver legfőbb újdonsága a Face ID-nál lesz tetten érhető: az egyes készülékek akkor is fel fogják ismerni a tulajdonosukat, ha azok arcmaszkot viselnek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments