szerda, december 6, 2023
HomeMacbookÚj részletek szivárogtak ki a hamarosan megjelenő MacBook Air gépről

Új részletek szivárogtak ki a hamarosan megjelenő MacBook Air gépről


Kütyü 2023. február 20. Pitz Dániel Kütyü 2023. február 20.

Több forrás szerint is készülőben van és hamarosan megjelenhet a boltok polcain az Apple által gyártott legújabb MacBook Air, ami az eddigieknél nagyobb, 15,5 hüvelykes kijelzőt kaphat.

Kiszivárogtatott információk szerint a 2022 nyarán bemutatott M2 chipes Macbook formatervével jelenne meg hamarosan az Air termékcsalád legújabb laptopja – tudta meg a 9to5mac.

Az Apple egyik legismertebb szivárogtatója, Ross Young is megerősítette, hogy a birtokában lévő információk szerint már 2023 tavaszán megjelenik a techcég új, minden eddiginél nagyobb, 15,5 hüvelykes kijelzővel felszerelt MacBook Air készüléke. 

Az Apple által gyártott több típusú Macbook, például pro és air(Fotó: JUSTIN SULLIVAN/Getty Images/AFP)

Egy másik szivárogtató szerint azonban kicsit másról van szó. Ming-Chi Kuo úgy tudja, hogy a készülőben lévő 15,5 hüvelykes MacBook nem MacBook Air nevet, hanem egyszerűen csak a MacBook nevet fogja kapni, amire már 2017 óta nem volt példa. Korábban az Air készülékeit 11 hüvelykes és 13 hüvelykes méretben lehetett megvásárolni, majd később áttértek a valamivel nagyobb, ma is kapható 13,3 és 13,6 hüvelykes Retina kijelzőkre.

Ming-Chi Kuo információja szerint a szóban forgó laptopot a 2022-es Airhez hasonlóan az M2-es chipel fogják felszerelni, amit majd felár ellenében az M2 Próval is lehet kérni.

Az Apple az új Airt várhatóan áprilisban fogja piacra dobni.

Source

Most Popular

Recent Comments