hétfő, augusztus 2, 2021
Home Apple hírek Újfajta MacBook Airen dolgozhat az Apple, olyan lenne, mint a MacBook Pro

Újfajta MacBook Airen dolgozhat az Apple, olyan lenne, mint a MacBook Pro

Az Apple az iMac és az iPhone 12-es széria után a pletykák szerint a MacBook Air külsejét is megváltoztatná, így az M2-es processzorral szerelt eszköz már másként nézhet ki, mint a jelenlegi modellek.

Az Apple az elmúlt szűk egy évben komolyabb dizájnváltásba kezdett. A sort az iPhone 12-es szériával kezdték meg, amelynek formatervezése az utoljára a 2013-as iPhone 5s esetében használt, sarkosabb kialakítást keltette életre. Ezt idézi az április közepén bemutatott, M1-es processzorral szerelt iMac is, az újratervezés következő célpontja pedig a MacBook Air lehet.

A GSMArena a pontos értesüléseiről ismert szivárogtató, John Prosser információi alapján azt írja, a soron következő laptopnál – vagy esetleg a klasszikus MacBook újra életre hívott változatnál – szintén az új iMacnél, valamint az iPhone 12-sorozatnál alkalmazott dizájn jelenhet meg. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy búcsút inthetünk az elvékonyodó kialakításnak, helyette pedig egy olyan eszközt kaphatunk, amelynél a váz minden pontja ugyanolyan vastag.

[embedded content]

Prosser információi szerint a gépet ugyanúgy több színben dobná piacra az Apple, mint a nemrég bemutatott iMacet. A készülék bal oldalán egyetlen USB-C csatlakozót találni, az alján pedig két jókora gumitalpat, amiktől egész biztosan stabilan állna a számítógép az asztalon. A belsejében az Apple saját gyártású processzora, a még be sem mutatott M2-es chip dolgozhat majd.

A webkamera maradna a vékony kijelző felső részénél, a billentyűzet pedig fehér lenne. A klaviatúra jobb felső sarkában egy Touch ID is helyet kapna.

Hogy mindez valóban így lesz-e az egyelőre még kérdés, ám Prosser értesülései az elmúlt években a legtöbb esetben pontosak voltak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Jó hír minden iPhone-osnak, aki szereti ránézéssel feloldani a telefonját

Míg korábban arról lehetett hallani, hogy az Apple visszahozná az ujjlenyomat-olvasót az iPhone-okra, a legújabb hírek inkább a Face ID, azaz az arcazonosítással...

Hiába méregdrága, kapkodnak utána: kiderült, melyik a magyarok kedvenc iPhone-ja – Pénzcentrum

Nincs már sok hátra az iPhone 12 Mininek itthon sem, hiszen az Apple június végén bejelentette, hogy leáll a gyártás, mivel a készülék nem...

Kamu, hogy a Tesla-vezér Elon Musk lehetett volna az Apple vezérigazgatója

Érdekes történet látott napvilágot, ugyanis a jövő hónapban jelenik meg a The Wall Street Journal újságírójának egy új könyve, mely a Power Play: Tesla, Elon...

Nem jó az Apple AirTagbe a rosszízű gombelem

Vagy legalábbis a gyártó nem vállal garanciát a megfelelő működésére. Elemeket nyelni potenciálisan életveszélyes móka, a probléma megtörténte esetén a szerencsétlenül jártakat haladéktalanul a sürgősségi...

Recent Comments