szerda, február 1, 2023
Home Iphone Újítás, könnyítés jön a YouTube-ra

Újítás, könnyítés jön a YouTube-ra

A YouTube lejátszási listája az eddigiekhez képest jóval szabadabban lesz variálható.

A YouTube asztali böngészős változatában már régóta elérhető az Add to queue funkció, azaz lejátszási sorhoz adás lehetősége – az újdonság most az, hogy a Youtube Premium előfizetői mostantól az androidos eszközökre, az iPhone-ra és iPadre, valamint az okostévékre elérhető alkalmazásban is hozzáférhetnek, igaz, csak átmenetileg – szúrta ki a 9to5Google.

A megoldás lényege, hogy ha a felhasználó hozzáad egy videót ehhez a sorhoz, akkor szabadon variálhatja a lista tartalmát, törölhet belőle elemeket, vagy éppen véletlenszerű sorrendben történő lejátszást is választhat.

© YouTube

A funkciót a Premium felhasználók a profilképükre kattintva, majd onnan a Beállítások – Új funkciók menüpontokon keresztül tudják elérni. A teszt január 28-ig tart, és ha beválik, remélhetőleg más felhasználók is kipróbálhatják majd.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments