Home Apple Watch Valaki elképzelte, milyen lehetne a 2021-es Apple Watch

Valaki elképzelte, milyen lehetne a 2021-es Apple Watch

Az Apple Watch kinézete, a nagyobb képernyőt és a vékonyabb keretet leszámítva, nem nagyon változott az elmúlt években. Egy dizájner változtatna.

2021 őszére várható a következő Apple okosóra-sorozat, a 7-es széria (Apple Watch Series 7), miután a korábbi modellek is szeptemberben mutatkoztak be. Bár az elmúlt évek eszközei technológiailag igen nagy ugrást tettek a 2015-ben bevezetett okosóra óta, a dizájn alapjában véve csak keveset változott (azért persze a kijelző nagyobb lett, a keret pedig elegánsan vékonyabb).

Sokan bíztak abban, hogy majd a 6-os sorozat hozza el a nagyon várt átalakítást, azonban ez nem így történt. Viszont a neves Apple-elemző, Ming-Chi Kuo is azt jósolta néhány hónappal ezelőtt, hogy 2021-ben jelenetős formai változások lesznek az Apple Watchokon.

Lehet, hogy pont az ő szavai ihlettek meg egy grafikust, aki koncepcióképekkel mutatta be a Twitteren, milyen változások jöhetnének az újgenerációs okosóra dizájnjában, különösen annak fényében, hogy az Apple az iPhone 12-nél is mert újítani. Épp ezt az újítást vette figyelembe a szakember, és iPhone 12 ihlette formatervet képzelt el az Apple Watch számára. Ez azt jelenti, hogy a lekerekített élek helyett inkább egyeneseket használt. Elképzelését látványos koncepcióképekkel érzékeltette.

Arra persze nincsen garancia, hogy az Apple a magáévá tenné ezt az elképzelést, vagy hogy a vállalat grafikusa ugyanígy gondolkozna, mindenesetre jó eljátszani azzal a gondolattal, hogy akár ilyen is lehet(ne) a jövő évi Apple Watch.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Itt az iPhone legnagyobb konkurense: megérkezett az Samsung Galaxy S21 széria

Az új Samsung Galaxy S21 széria három verzióját mutatták be (alap S21, S21+ és S21 Ultra), ezek a dél-koreai...

Az Apple-től átigazoló Dobó Mátyás a Vodafone új vezérigazgató-helyettese

Március 31-én távozik a Vodafone Magyarországtól Király István, aki 2014 óta töltötte be a Vodafone Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezérigazgató-helyettesi pozícióját – közölte a...

Összeállt az Apple tajvani gyártója és Kína egyik legnagyobb autógyára

Közös vállalatot hoz létre a kínai Geely és a tajvani Foxconn. A két vállalat az együttműködés révén autóipari vállalatok számára készítene akár kész autókat, alkatrészeket...

Mennyivel kerül többe az Apple-nek az iPhone 12, mint az iPhone 11?

Több hasonló vizsgálatot követően a Counterpoint Research is górcső alá tette az iPhone 12 anyagköltségeit, és összehasonlította az iPhone 11 hasonló számaival. A...

Recent Comments