kedd, január 25, 2022
Home Macbook Végzetes hibát találtak a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro laptopoknál -...

Végzetes hibát találtak a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro laptopoknál – Liner.hu

Nem működik az elvárásoknak megfelelően néhány SD-kártyával a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modellek kártyaolvasó-foglalata.

A MacRumors hírportál olvasói egy hosszú panaszbejegyzésben részletezték azokat a problémákat, amelyek egyes SD-kártyákkal kapcsolatban felmerültek:

Bizonyos helyzetekben csak egy hibaüzenet jelenik meg, amikor megpróbálom használni az SD-kártyát, néha a Finder összeomlik, a beolvasás pedig percekig tart.”

Úgy tűnik, nem a formázással lehet baj, és nem is a gyártók által kiadott meghibásodott egységekről lehet szó, hiszen más komputereken ellenőrizve tökéletesen működtek, sokkal inkább valamilyen glitch állhat az események mögött.

Még az összes lehetséges formátumra való átformázás sem hoz változást. Sandisk, Sony, Samsung, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB, UHS-I, UHS-II, micro-SD, FAT32, exFAT, nincs különbség. A kártyáim 100 százaléka tökéletesen működik adapteren keresztül” – írta egy másik fórumozó.

Néhány olvasó, aki kapcsolatba lépett az Apple-lel, azt a választ kapta, hogy a vállalat tisztában van a problémával, és egy jövőbeli szoftverfrissítésben érkezik a javítás, viszont azt nem írták le, hogy hardveres vagy szoftveres problémával állnak-e szemben.

Azok az érintettek, akik nem tudják használni az SD-kártyájukat a hibás foglalattal, SD-kártyaolvasó adapter segítségével férhetnek hozzá az adataikhoz, ami nem ideális megoldás, ám legalább módot ad arra, hogy az SD-kártya tartalmát ideiglenesen tárolhassák vadonatúj laptopjaikon.

Most Popular

Néhány országban be is tilthatják az iPhone-t az Apple és az Ericsson jogi háborúja miatt

Szabadalomsértések sorozatával vádolja egymást az Apple és az Ericsson. A svéd Ericsson még 2012 februárjában szállt ki a Sony Ericssonból, így már 10 éve...

Komoly szoftverhibát észleltek az iPhone 13 kijelzőjén – Liner.hu

Egyre több felhasználó számolt be arról a furcsa jelenségről, mely során készülékeik képernyője egyszerűen rózsaszínűvé változott. Az Apple Discussions Forums és Reddit...

Elindultak a hajlott kor felé az Apple gépei – Napi.hu

Ez nem csak a cég számára volt úttörő termék, de a személyi számítógépek jövőjére is nagy hatással volt - írja a 24.hu. Az...

Romantikusan fagynak le az iPhone-ok

Főleg kínai felhasználók panaszkodnak, de máshonnan is érkeztek jelzések, hogy egyelőre ismeretlen ok miatt az iPhone 13-at használó ügyfelek azt tapasztalják, hogy a kijelző...

Recent Comments