péntek, július 1, 2022
Home Macbook Végzetes hibát találtak a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro laptopoknál -...

Végzetes hibát találtak a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro laptopoknál – Liner.hu

Nem működik az elvárásoknak megfelelően néhány SD-kártyával a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modellek kártyaolvasó-foglalata.

A MacRumors hírportál olvasói egy hosszú panaszbejegyzésben részletezték azokat a problémákat, amelyek egyes SD-kártyákkal kapcsolatban felmerültek:

Bizonyos helyzetekben csak egy hibaüzenet jelenik meg, amikor megpróbálom használni az SD-kártyát, néha a Finder összeomlik, a beolvasás pedig percekig tart.”

Úgy tűnik, nem a formázással lehet baj, és nem is a gyártók által kiadott meghibásodott egységekről lehet szó, hiszen más komputereken ellenőrizve tökéletesen működtek, sokkal inkább valamilyen glitch állhat az események mögött.

Még az összes lehetséges formátumra való átformázás sem hoz változást. Sandisk, Sony, Samsung, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB, UHS-I, UHS-II, micro-SD, FAT32, exFAT, nincs különbség. A kártyáim 100 százaléka tökéletesen működik adapteren keresztül” – írta egy másik fórumozó.

Néhány olvasó, aki kapcsolatba lépett az Apple-lel, azt a választ kapta, hogy a vállalat tisztában van a problémával, és egy jövőbeli szoftverfrissítésben érkezik a javítás, viszont azt nem írták le, hogy hardveres vagy szoftveres problémával állnak-e szemben.

Azok az érintettek, akik nem tudják használni az SD-kártyájukat a hibás foglalattal, SD-kártyaolvasó adapter segítségével férhetnek hozzá az adataikhoz, ami nem ideális megoldás, ám legalább módot ad arra, hogy az SD-kártya tartalmát ideiglenesen tárolhassák vadonatúj laptopjaikon.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments