hétfő, december 5, 2022
Home Macbook Végzetes hibát találtak a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro laptopoknál -...

Végzetes hibát találtak a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro laptopoknál – Liner.hu

Nem működik az elvárásoknak megfelelően néhány SD-kártyával a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modellek kártyaolvasó-foglalata.

A MacRumors hírportál olvasói egy hosszú panaszbejegyzésben részletezték azokat a problémákat, amelyek egyes SD-kártyákkal kapcsolatban felmerültek:

Bizonyos helyzetekben csak egy hibaüzenet jelenik meg, amikor megpróbálom használni az SD-kártyát, néha a Finder összeomlik, a beolvasás pedig percekig tart.”

Úgy tűnik, nem a formázással lehet baj, és nem is a gyártók által kiadott meghibásodott egységekről lehet szó, hiszen más komputereken ellenőrizve tökéletesen működtek, sokkal inkább valamilyen glitch állhat az események mögött.

Még az összes lehetséges formátumra való átformázás sem hoz változást. Sandisk, Sony, Samsung, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB, UHS-I, UHS-II, micro-SD, FAT32, exFAT, nincs különbség. A kártyáim 100 százaléka tökéletesen működik adapteren keresztül” – írta egy másik fórumozó.

Néhány olvasó, aki kapcsolatba lépett az Apple-lel, azt a választ kapta, hogy a vállalat tisztában van a problémával, és egy jövőbeli szoftverfrissítésben érkezik a javítás, viszont azt nem írták le, hogy hardveres vagy szoftveres problémával állnak-e szemben.

Azok az érintettek, akik nem tudják használni az SD-kártyájukat a hibás foglalattal, SD-kártyaolvasó adapter segítségével férhetnek hozzá az adataikhoz, ami nem ideális megoldás, ám legalább módot ad arra, hogy az SD-kártya tartalmát ideiglenesen tárolhassák vadonatúj laptopjaikon.

Most Popular

A Google szerint az 1990-es években ragadt az Apple üzenetküldője

Nem ez az első alkalom, hogy a Google felszólalt az Android felhasználókat kirekesztő iMessage ellen, és most egy újabb alkalmat találtak erre, mégpedig az...

Mégsem realityOS lesz az Apple kiterjesztett valóság rendszerének neve

Az Apple kiterjesztett valóság rendszerének mégsem realityOS lesz a neve, a pletykák szerint xrOS lehet az új rendszer elnevezése.A Bloomberg szerint az Apple kiterjesztett...

Az iOS 16.2-nek ki kell javítania az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzőjének hibáját

Az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max Van néhány feltűnő szoftvermódosítás, pl Dinamikus sziget Rendszerriasztások és nagyon várt figyelmeztetések megjelenítése állandó kijelző....

Így mentett életet az iPhone 14: megfagyhatott volna az alaszkai autós

Nagyon durva az Apple új fejlesztése, amivel onnan is lehet segítséget hívni, ahol se térerő, se WiFi, se mobilnet. De vajon hogy csinálták?...

Recent Comments