szombat, július 20, 2024
Home Macbook Végzetes hibát találtak a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro laptopoknál -...

Végzetes hibát találtak a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro laptopoknál – Liner.hu

Nem működik az elvárásoknak megfelelően néhány SD-kártyával a 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro modellek kártyaolvasó-foglalata.

A MacRumors hírportál olvasói egy hosszú panaszbejegyzésben részletezték azokat a problémákat, amelyek egyes SD-kártyákkal kapcsolatban felmerültek:

Bizonyos helyzetekben csak egy hibaüzenet jelenik meg, amikor megpróbálom használni az SD-kártyát, néha a Finder összeomlik, a beolvasás pedig percekig tart.”

Úgy tűnik, nem a formázással lehet baj, és nem is a gyártók által kiadott meghibásodott egységekről lehet szó, hiszen más komputereken ellenőrizve tökéletesen működtek, sokkal inkább valamilyen glitch állhat az események mögött.

Még az összes lehetséges formátumra való átformázás sem hoz változást. Sandisk, Sony, Samsung, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB, UHS-I, UHS-II, micro-SD, FAT32, exFAT, nincs különbség. A kártyáim 100 százaléka tökéletesen működik adapteren keresztül” – írta egy másik fórumozó.

Néhány olvasó, aki kapcsolatba lépett az Apple-lel, azt a választ kapta, hogy a vállalat tisztában van a problémával, és egy jövőbeli szoftverfrissítésben érkezik a javítás, viszont azt nem írták le, hogy hardveres vagy szoftveres problémával állnak-e szemben.

Azok az érintettek, akik nem tudják használni az SD-kártyájukat a hibás foglalattal, SD-kártyaolvasó adapter segítségével férhetnek hozzá az adataikhoz, ami nem ideális megoldás, ám legalább módot ad arra, hogy az SD-kártya tartalmát ideiglenesen tárolhassák vadonatúj laptopjaikon.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments