Home Iphone Videó: ejtésteszten a Samsung Galaxy S21 Ultra és az iPhone 12 Pro...

Videó: ejtésteszten a Samsung Galaxy S21 Ultra és az iPhone 12 Pro Max

Újabb tortúratesztet hajtottak végre a Samsung új csúcsmobiljával, a Galaxy S21 Ultrával, ám ezúttal nem volt egyedül a készülék: mellette volt egy iPhone 12 Pro Max is, hogy kiderüljön, melyik bírja jobban, ha különböző magasságokból leejtik a földre.

Az elmúlt hetekben többféle tesztet is láthattunk már a Samsung új csúcsmobiljával, a Galaxy S21 Ultrával. A hagyományos tesztek mellett karcolták és égették, majd szét is szedték a készüléket, hogy kiderüljön, mit rejt a belseje. A legizgalmasabb próbatétel azonban mégiscsak az, amikor az Apple jelenlegi csúcskészüléke, az iPhone 12 Pro Max ellen küldik harcba a telefont.

Ezt tette az EverythingApplePro EAP nevű YouTube-csatorna videósa is, aki arra volt kíváncsi, strapabíróbb-e a Samsung újdonsága, mint a Apple néhány hónapos telefonja. Hogy megválaszolja a kérdést, mind a két készülékkel elvégezte az ejtéstesztet.

A Samsung Galaxy S21 Ultrát a legújabb Gorilla Glass, a Victus, valamint alumínium váz védi a sérülésektől, míg az iPhone 12 Pro Max kerámia védőburkolatot és rozsdamentes acélt kapott védelem gyanánt. A videós különböző magasságokból dobta el a két telefont úgy, hogy azok a vázra, a hátlapra és a kijelzőre érkezzenek.

[embedded content]

Az első komolyabb sérülést (jó néhány eldobás után) a Galaxy S21 Ultra szenvedte el, amikor fejmagasságból a hátoldalára érkezett a telefon. Ekkor egy darabka pattant ki a hátlapi kamerarendszerből, de a telefon továbbra is működőképes maradt.

A videós tovább gyötörte a készülékeket, míg végezetül mindkettőt egy létra tetejéről dobta el. Ez volt az a pont, amit az iPhone 12 Pro Max hátoldala már nem bírt ki, és a földre érés után összetörött. A Galaxy S21 Ultráé – ehhez képest – sérülésmentes maradt. A kijelzője viszont egyik telefonnak sem törött be, ami kifejezetten jó hír, így ugyanis remélhetőleg nem kell az első elejtés után azonnal cserélni az egyébként legnehezebben cserélhető alkatrészt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Megérkezett Androidra az EU-s védettségi applikáció: az iPhone-osoknak még várniuk kell – Pénzcentrum

EU-kompatibilissé vált az EESZT-alkalmazás az androidos mobilokon. Akinek már le volt töltve, elég csak frissíteni. Július elsejével Magyarország is bevezette az uniós védettségi igazolást,...

Új tok kell majd az iPhone 13 mobilokhoz

Sorra kerülnek elő a makettek és tokok, ezek alapján az eddigi tokok nem mennek rá az iPhone 13 modellekre. A jelentések szerint a tokgyártók és...

Az Apple elhagyhatja a brit piacot – Telefonguru hír

Az Egyesült Királyság Legfelsőbb Bírósága egy texasi szabadalom mellett állt, így az Apple-nek 7 milliárd dollárt kell fizetnie. Az Apple azzal fenyeget, hogy elhagyja...

Rég várt lépést tehet az Apple | 24.hu

Az Apple nagy eséllyel idén végre egy újratervezett iPad minivel jelentkezik, ami azért nagy dolog, mert a táblagép 2012-es megjelenése óta lényegében ugyanúgy néz...

Recent Comments