Home Iphone Videó: ejtésteszten a Samsung Galaxy S21 Ultra és az iPhone 12 Pro...

Videó: ejtésteszten a Samsung Galaxy S21 Ultra és az iPhone 12 Pro Max

Újabb tortúratesztet hajtottak végre a Samsung új csúcsmobiljával, a Galaxy S21 Ultrával, ám ezúttal nem volt egyedül a készülék: mellette volt egy iPhone 12 Pro Max is, hogy kiderüljön, melyik bírja jobban, ha különböző magasságokból leejtik a földre.

Az elmúlt hetekben többféle tesztet is láthattunk már a Samsung új csúcsmobiljával, a Galaxy S21 Ultrával. A hagyományos tesztek mellett karcolták és égették, majd szét is szedték a készüléket, hogy kiderüljön, mit rejt a belseje. A legizgalmasabb próbatétel azonban mégiscsak az, amikor az Apple jelenlegi csúcskészüléke, az iPhone 12 Pro Max ellen küldik harcba a telefont.

Ezt tette az EverythingApplePro EAP nevű YouTube-csatorna videósa is, aki arra volt kíváncsi, strapabíróbb-e a Samsung újdonsága, mint a Apple néhány hónapos telefonja. Hogy megválaszolja a kérdést, mind a két készülékkel elvégezte az ejtéstesztet.

A Samsung Galaxy S21 Ultrát a legújabb Gorilla Glass, a Victus, valamint alumínium váz védi a sérülésektől, míg az iPhone 12 Pro Max kerámia védőburkolatot és rozsdamentes acélt kapott védelem gyanánt. A videós különböző magasságokból dobta el a két telefont úgy, hogy azok a vázra, a hátlapra és a kijelzőre érkezzenek.

[embedded content]

Az első komolyabb sérülést (jó néhány eldobás után) a Galaxy S21 Ultra szenvedte el, amikor fejmagasságból a hátoldalára érkezett a telefon. Ekkor egy darabka pattant ki a hátlapi kamerarendszerből, de a telefon továbbra is működőképes maradt.

A videós tovább gyötörte a készülékeket, míg végezetül mindkettőt egy létra tetejéről dobta el. Ez volt az a pont, amit az iPhone 12 Pro Max hátoldala már nem bírt ki, és a földre érés után összetörött. A Galaxy S21 Ultráé – ehhez képest – sérülésmentes maradt. A kijelzője viszont egyik telefonnak sem törött be, ami kifejezetten jó hír, így ugyanis remélhetőleg nem kell az első elejtés után azonnal cserélni az egyébként legnehezebben cserélhető alkatrészt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Hazudott az Apple – állítja a fortnite-os Epic Games első embere

Bár az Epic Games és az Apple közötti per bírói döntése azt sugallhatta, hogy visszatérhet a népszerű Fortnite játék az App Store-ba (bíztak...

Keresztbe tett az Apple a Facebooknak

Az Apple előírta, hogy az adatgyűjtést és a követést a felhasználóval közölni kell és egy felugró ablakban jóvá is kell velük hagyatni.Ha ez nem...

Kamu iPhone-bemutatóval loptak el 20 millió forintnyi bitcoint

A tolvajok az iPhone 13-ra húztak fel egy kampányt, azt is ígérve, hogy az adakozók még több pénzt kapnak vissza – nem így...

Ettől félt az Apple: az EU-ban kötelező lesz az USB-C a mobilokon | 24

Az Európai Bizottság sajtóközleményben jelentette be, hogy előterjesztik azt az új jogszabályt, ami megszabná a telefongyártók számára, hogy egységesen USB-C töltőporttal lássák el az...

Recent Comments