Home Iphone Videó: ejtésteszten a Samsung Galaxy S21 Ultra és az iPhone 12 Pro...

Videó: ejtésteszten a Samsung Galaxy S21 Ultra és az iPhone 12 Pro Max

Újabb tortúratesztet hajtottak végre a Samsung új csúcsmobiljával, a Galaxy S21 Ultrával, ám ezúttal nem volt egyedül a készülék: mellette volt egy iPhone 12 Pro Max is, hogy kiderüljön, melyik bírja jobban, ha különböző magasságokból leejtik a földre.

Az elmúlt hetekben többféle tesztet is láthattunk már a Samsung új csúcsmobiljával, a Galaxy S21 Ultrával. A hagyományos tesztek mellett karcolták és égették, majd szét is szedték a készüléket, hogy kiderüljön, mit rejt a belseje. A legizgalmasabb próbatétel azonban mégiscsak az, amikor az Apple jelenlegi csúcskészüléke, az iPhone 12 Pro Max ellen küldik harcba a telefont.

Ezt tette az EverythingApplePro EAP nevű YouTube-csatorna videósa is, aki arra volt kíváncsi, strapabíróbb-e a Samsung újdonsága, mint a Apple néhány hónapos telefonja. Hogy megválaszolja a kérdést, mind a két készülékkel elvégezte az ejtéstesztet.

A Samsung Galaxy S21 Ultrát a legújabb Gorilla Glass, a Victus, valamint alumínium váz védi a sérülésektől, míg az iPhone 12 Pro Max kerámia védőburkolatot és rozsdamentes acélt kapott védelem gyanánt. A videós különböző magasságokból dobta el a két telefont úgy, hogy azok a vázra, a hátlapra és a kijelzőre érkezzenek.

[embedded content]

Az első komolyabb sérülést (jó néhány eldobás után) a Galaxy S21 Ultra szenvedte el, amikor fejmagasságból a hátoldalára érkezett a telefon. Ekkor egy darabka pattant ki a hátlapi kamerarendszerből, de a telefon továbbra is működőképes maradt.

A videós tovább gyötörte a készülékeket, míg végezetül mindkettőt egy létra tetejéről dobta el. Ez volt az a pont, amit az iPhone 12 Pro Max hátoldala már nem bírt ki, és a földre érés után összetörött. A Galaxy S21 Ultráé – ehhez képest – sérülésmentes maradt. A kijelzője viszont egyik telefonnak sem törött be, ami kifejezetten jó hír, így ugyanis remélhetőleg nem kell az első elejtés után azonnal cserélni az egyébként legnehezebben cserélhető alkatrészt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Most Popular

Samsung Galaxy felület kipróbálása iPhone-on, egyszerűen | Techwok

Ha valaki folyamatosan olvas minket, bizonyára belefutott már néhány olyan cikkbe, amelyben régi játékok, és különféle operációs rendszerek (például DOS, Windows 98, BeOS stb.) böngészőben történő kipróbálásáról...

Hangra induló mini hangrögzítő és Voice Memo applikáció az Apple-től

Ebben a cikkben bemutatunk egy méltán kedvelt hangrögzítő vagy mini diktafon eszközt, és az Apple szintén népszerű Voice Memo alkalmazását. Bár...

Így nézett ki az első Apple 1 számítógép, ami idén 45 éves

Az Apple I vagy Apple 1 személyi számítógépet 1976-ban kezdték el árusítani, 666,66 dollárért lehetett megvásárolni. Bár nagyon kezdetleges volt, egy montitort és egy billentyűzetet...

Az iPhone-felhasználók 90 százaléka frissített eddig iOS 14-re

Az Apple hivatalos számokat nem közölt, de a Mixpanel szerint nagyjából a felhasználók 90 százaléka frissített már. Frissítések terén sosem állt rosszul az Apple és...

Recent Comments