Home Iphone Videó: Összemérték az iPhone 12 Pro sebességét a Samsung Galaxy Note20 Ultráéval,...

Videó: Összemérték az iPhone 12 Pro sebességét a Samsung Galaxy Note20 Ultráéval, a különbség látványos

A PhoneBuff nevű YouTube-csatorna videósa újabb sebességteszttel jelentkezett, hogy kiderüljön, az egyik legerősebb androidos mobil, a Samsung Galaxy Note20 Ultra, vagy az Apple új készüléke dolgozik gyorsabban. Az eredmény magáért beszél.

Miután az Apple bemutatta az idei évre szánt csúcsmobiljait, az iPhone 12-család tagjait, és megismerhettük a készülékek specifikációját, már csak egyetlen kérdés maradt hátra: hogyan teljesít(enek) a telefon(ok) a nagy rivális Samsung csúcskészülékével szemben?

A választ a sebességtesztjeiről ismert PhoneBuff nevű YouTube-csatorna videósa adta meg, amely az iPhone 12 Prót eresztette össze a Samsung Galaxy Note20 Ultrával. Előbbiben az A14 Bionic processzor dolgozik, míg a Samsung telefonjában az androidos mobilokba szánt egyik legerősebb CPU, a Qualcomm Snapdragon 865+ jelenti a lelket.

[Mindennek a teteje: teszten a Samsung legkomolyabb telefonja, a Galaxy Note20 Ultra]

A két telefon között a legnagyobb különbséget a memória mérete jelenti. Míg a dél-koreai cég 12 GB RAM-ot pakolt az eszközébe, a cupertinói vállalat ennek csupán felével, 6 GB-tal vértezte fel a mobilját. Ennek ismeretében kifejezetten izgalmas versenyre számított a csatorna videósa.

[2020 talán legjobban várt mobiljai: teszten az iPhone 12 és 12 Pro]

A feladat ugyanaz volt, mind más sebességteszteknél: egy adott mennyiségű appot meg kellett nyitni mind a két telefonon: miután megnyílt egy, a háttérbe kellett küldeni, és folytatni a következővel. Az utolsó után fordított sorrendben, egyesével újra meg kellett nyitni ezeket, a két kör alatt eltelt időt pedig külön-külön mérte a videós.

[embedded content]

Kiderült, annak ellenére, hogy az iPhone 12 Próban csupán 6 GB RAM dolgozik, 14 másodperccel gyorsabban végzett az első körrel, mint a Samsung Galaxy Note20 Ultra. A másodikban már szorosabb volt az eredmény (42,99 mp vs. 46,02 mp), ám az Apple készüléke ezzel együtt is utcahosszal nyerte a versenyt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Tízből kilenc: ennyire nagy a frissítési kedv az iPhone-osoknál

Bár még csak néhány hónapja érhető el az iOS 14, az alkalmas okostelefonok 90 százaléka már azt futtatja. Markáns különbség az iOS-es és...

Samsung Galaxy felület kipróbálása iPhone-on, egyszerűen | Techwok

Ha valaki folyamatosan olvas minket, bizonyára belefutott már néhány olyan cikkbe, amelyben régi játékok, és különféle operációs rendszerek (például DOS, Windows 98, BeOS stb.) böngészőben történő kipróbálásáról...

Az iPhone 12 5G menti meg az Apple-t? – Telefonguru hír

Az iPhone 12 5G segíthet az Apple-nek, hogy 2021-ben 240 millió iPhone-t adjon el. 2020 negyedik negyedévében az Apple rekordszámú iPhone-t szállított, és úgy...

Hangra induló mini hangrögzítő és Voice Memo applikáció az Apple-től

Ebben a cikkben bemutatunk egy méltán kedvelt hangrögzítő vagy mini diktafon eszközt, és az Apple szintén népszerű Voice Memo alkalmazását. Bár...

Recent Comments