Home Iphone Videó: Összemérték az iPhone 12 Pro sebességét a Samsung Galaxy Note20 Ultráéval,...

Videó: Összemérték az iPhone 12 Pro sebességét a Samsung Galaxy Note20 Ultráéval, a különbség látványos

A PhoneBuff nevű YouTube-csatorna videósa újabb sebességteszttel jelentkezett, hogy kiderüljön, az egyik legerősebb androidos mobil, a Samsung Galaxy Note20 Ultra, vagy az Apple új készüléke dolgozik gyorsabban. Az eredmény magáért beszél.

Miután az Apple bemutatta az idei évre szánt csúcsmobiljait, az iPhone 12-család tagjait, és megismerhettük a készülékek specifikációját, már csak egyetlen kérdés maradt hátra: hogyan teljesít(enek) a telefon(ok) a nagy rivális Samsung csúcskészülékével szemben?

A választ a sebességtesztjeiről ismert PhoneBuff nevű YouTube-csatorna videósa adta meg, amely az iPhone 12 Prót eresztette össze a Samsung Galaxy Note20 Ultrával. Előbbiben az A14 Bionic processzor dolgozik, míg a Samsung telefonjában az androidos mobilokba szánt egyik legerősebb CPU, a Qualcomm Snapdragon 865+ jelenti a lelket.

[Mindennek a teteje: teszten a Samsung legkomolyabb telefonja, a Galaxy Note20 Ultra]

A két telefon között a legnagyobb különbséget a memória mérete jelenti. Míg a dél-koreai cég 12 GB RAM-ot pakolt az eszközébe, a cupertinói vállalat ennek csupán felével, 6 GB-tal vértezte fel a mobilját. Ennek ismeretében kifejezetten izgalmas versenyre számított a csatorna videósa.

[2020 talán legjobban várt mobiljai: teszten az iPhone 12 és 12 Pro]

A feladat ugyanaz volt, mind más sebességteszteknél: egy adott mennyiségű appot meg kellett nyitni mind a két telefonon: miután megnyílt egy, a háttérbe kellett küldeni, és folytatni a következővel. Az utolsó után fordított sorrendben, egyesével újra meg kellett nyitni ezeket, a két kör alatt eltelt időt pedig külön-külön mérte a videós.

[embedded content]

Kiderült, annak ellenére, hogy az iPhone 12 Próban csupán 6 GB RAM dolgozik, 14 másodperccel gyorsabban végzett az első körrel, mint a Samsung Galaxy Note20 Ultra. A másodikban már szorosabb volt az eredmény (42,99 mp vs. 46,02 mp), ám az Apple készüléke ezzel együtt is utcahosszal nyerte a versenyt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Az iPhone 13 kijelzője alatt térhet vissza a Touch ID

Az Apple 2017 óta nem tett ujjlenyomat-olvasót az iPhone-okba, de ez idén megváltozhat. Ráadásul úgy, ahogy azt a rajongók is évek óta szeretnék. ...

Alaposan átszabhatja a MacBookokat az Apple, látványos változásokról pletykálnak

Szögletesebbek lehetnek az idei évben érkező MacBook Prók, de nem ez lesz az egyetlen szembeötlő változás az eszközökön. Már hallani pletykákat, hogy mivel...

Csinosabbá válhatnak az Apple számítógépei

Többek közt búcsúzhat a Touch Bar a laptopokról, megújulhat végre az iMac. A rendre jól értesültnek bizonyuló Ming-chi Kuo piacelemző szerint nem csak a saját...

Újabb cég fordult az EU-hoz az Apple adó miatt

Újabb tartalomterjesztő platform fordult panasszal az Európai Bizottság versenyügyi szervéhez az Apple által az App Store piactéren keresztül végzett értékesítések kapcsán számított jutalékrendszere miatt....

Recent Comments