Home Iphone Volna itt egy nem mini gond az iPhone 12 mini képernyőjével

Volna itt egy nem mini gond az iPhone 12 mini képernyőjével

Több felhasználó is arra panaszkodik, hogy az iPhone 12 mini kijelzője lezárás után nem mindig reagál a feloldási kísérletekre.

Az Apple az idei esztendőben négyféle változatot mutatott be az iPhone-ból: az iPhone 12, az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max mellé ezúttal érkezett egy iPhone 12 mini is. Ez a cupertinói cég szerint a világ legkisebb 5G-s mobilja, miközben ugyanazt tudja, mint az iPhone 12.

Ez jó hír azon felhasználók számára, akik nem szeretnek két kézzel kapaszkodni a mobiljukba, inkább egy kézzel használnánk azt. Egy hibának látszó jelenség miatt ez egyelőre nem mindenkinek megy zökkenőmentesen.

A MacRumors beszámolója mellett az Apple fórumán és a Redditen is feltűnt néhány olyan felhasználó, akik már hozzájutottak az iPhone 12 minihez, és a használat során találkoztak egy igen kellemetlen jelenséggel. Ahogy írják, az iPhone 12 mini kijelzője lezárás után nem mindig reagál. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem lehet bekapcsolni sem a zseblámpát, sem a kamerát, sőt, még feloldani sem mindig lehet a képernyőt.

Ez utóbbi jelenség akkor jön elő, ha a hüvelykujját használja valaki, vagyis más ujjal már feloldható a telefon. Ám mivel mérete miatt ezt egy egykezes készüléknek szánta az Apple, ez így nem túl praktikus.

A felhasználók szerint valószínűleg a telefon elektromos kábelezésével lehet a probléma, a jelenség ugyanis megszűnik, ha a mobilt töltőre dugják, vagy tok nélkül használják.

Az Apple egyelőre nem reagált a felvetésekre, így azt sem tudni, a problémát meg lehet-e esetleg szoftveresen oldani. Mindenesetre nem árt róla tudni, mielőtt valaki úgy dönt, hogy ezt a készüléket választja. Az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro esetében ilyen problémát nem tapasztaltunk. A készülékek tesztjét ide kattintva olvashatja el.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Tízből kilenc: ennyire nagy a frissítési kedv az iPhone-osoknál

Bár még csak néhány hónapja érhető el az iOS 14, az alkalmas okostelefonok 90 százaléka már azt futtatja. Markáns különbség az iOS-es és...

Samsung Galaxy felület kipróbálása iPhone-on, egyszerűen | Techwok

Ha valaki folyamatosan olvas minket, bizonyára belefutott már néhány olyan cikkbe, amelyben régi játékok, és különféle operációs rendszerek (például DOS, Windows 98, BeOS stb.) böngészőben történő kipróbálásáról...

Az iPhone 12 5G menti meg az Apple-t? – Telefonguru hír

Az iPhone 12 5G segíthet az Apple-nek, hogy 2021-ben 240 millió iPhone-t adjon el. 2020 negyedik negyedévében az Apple rekordszámú iPhone-t szállított, és úgy...

Hangra induló mini hangrögzítő és Voice Memo applikáció az Apple-től

Ebben a cikkben bemutatunk egy méltán kedvelt hangrögzítő vagy mini diktafon eszközt, és az Apple szintén népszerű Voice Memo alkalmazását. Bár...

Recent Comments