Home Iphone 2 TB tárhelyet kaphat az iPhone 14

2 TB tárhelyet kaphat az iPhone 14

Az iPhone 13 Pro modellek akár 1 TB-os tárhellyel is rendelhetőek, jövőre ezt megduplázhatja az Apple.

Majdnem egy évre vagyunk még az iPhone 14 széria bemutatójától, de mivel az Apple előre tervez, már most megindultak a pletykák. A legutóbbi például azt állítja, hogy az Apple az iPhone 13 Pro modelleknél elérhető, maximális, 1 TB-os tárhely mennyiségét megduplázhatja.

Amennyiben tényleg így tesz az Apple, akkor 2 TB tárhellyel is kérhetőek lesznek majd az iPhone 14 mobilok (feltehetően csak a Pro verziók). A várakozások szerint a többi modellnél 1 TB lesz a maximum.

iPhone 13 ProForrás: digitaltrends

A találgatások szerint az Apple a kamerás funkciók miatt növelné a tárhely méretét, ugyanis a 4K@30fps ProRes videók felvételéhez az idei Pro mobiloknál minimum 256 GB tárhelyre van szükség. A 128 GB-os modelleknél a ProRes videókat 1080p@30fps-re korlátozták. Egyelőre persze kár lenne bármit biztosra venni, az iPhone 14 bemutatójáig bármi változhat.

Most Popular

Apple iPhone 13 mini – miért nem veszik elegen?

BevezetőMi ez a tepsi már megint? Odáig olvastam a cikket, hogy 6,5 hüvelykes a kijelző. Jó lenne ez a telefon, de több mint 70...

Melyik a bírja tovább? Ejtésteszten az iPhone 13 Pro Max és a Galaxy S21 Ultra (videóval)

A leggyakrabban előforduló probléma egy okostelefonnál az, ha leesik. Vajon hogyan éli túl az ilyen megpróbáltatásokat az idei év két csúcstelefonja, az iPhone 13...

Sokba kerül az Apple-nek, hogy igazi focicsapatok szerepelnek a Ted Lassóban

Zsíros üzletet üthetett nyélbe az almás céggel a Premier League.

Steve Jobs elhajította az eredeti iPhone-t

Nem azért, mert elege volt. Látványos demót tartott a forradalmi mobil strapabírásáról.

Recent Comments