szerda, február 1, 2023
Home Iphone Az Apple lenyűgöző iPhone 14 tervezési döntése hirtelen értelmet nyert

Az Apple lenyűgöző iPhone 14 tervezési döntése hirtelen értelmet nyert

Apple venni Szerencsejáték nagyban az iPhone 14-el Ami szerintem sok felhasználót feldühít majd. De most már tudjuk, miért…

Egy új TrendForce jelentés szerint (látta Mac pletykák), nem teljesen pontosak azok a vitatott állítások, amelyek szerint az Apple az iPhone 14-et ugyanazzal az A15 chippel szállítja, mint az iPhone 13-ban. A kutatások azt állítják, hogy finom, de jelentős frissítésre kerül sor.

A TrendForce jelentése szerint az iPhone 14 és iPhone 14 Max 50%-os RAM-növekedést kap a 2021-es iPhone 13-hoz és iPhone 13 Minihez képest:

  • iPhone 13 és iPhone 13 Mini: 4 GB (LPDDR4X)
  • iPhone 14 és iPhone 14 Max: 6 GB (LPDDR4X)

Ezt a megnövelt RAM-ot használta az Apple az iPhone 13 Pro modellekben, ami azt jelenti, hogy az Apple megfizethető áron tudja forgalmazni a „professzionális teljesítményű” iPhone 14-et. Ráadásul ez az extra RAM nagyon szembetűnő Valódi előnyök a tesztelés során Az a sejtésem, hogy az Apple egy 5 magos GPU-val fogja párosítani az iPhone 13 Pro esetében, szemben az iPhone 13-hoz tartozó négymagos GPU-val.

Igen, technikailag ez még egy tavalyi készülék, de legalább észrevehető növekedések vannak – ami döntő fontosságú lesz, ha az Apple valóban tervezi Ellentmondásos a chip átnevezése.

Másrészt az iPhone 14 Pro és más modellek közötti teljesítménybeli különbség továbbra is nő. Ennek az az oka, hogy a TrendForce jelentés második része azt állítja, hogy az Apple az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max készülékeket LPDDR5 RAM-ra frissíti, amely másfélszer gyorsabb (6400 vs 4266 Mbps), mint az LPDDR4x, és energiahatékonyabb is.

Ha ehhez hozzáadjuk a Pro modellekkel való átállást egy új A16 chipre, akkor a „profivá válás” 2022-ben sokkal többet jelent, mint bármely korábbi iPhone-generáció esetében. Az iPhone 14 Pro modell további exkluzív funkciói közé tartozik a új dizájnÉs a Továbbfejlesztett kamerák f – Nagy áremelkedés.

Mindezek ellenére az Apple-re 2023-ban várható szabályozási változások azt jelentik, hogy én személy szerint ezt fogom tenni. Idén kerülje el az összes iPhone modellt. De nagyra értékelem, hogy nehéz lenne ellenállni az új iPhone 14 Pro kísértésének.

___

Kövesd Gordont itt: Facebook

Bővebben a Forbes-ról

Továbbiak a Forbes-tólAz Apple Insider bejelentette, hogy az iPhone 14 ára világszerte emelkedik

“Odaadó úttörő az utazásokban. Szabadúszó sörtudós. Szenvedélyes elemző. Kemény twitter-fanatikus.”

Most Popular

Indul a SkyShowtime – mit nézhetsz az új streamingszolgáltatón?

A SkyShowtime február 14-től lesz elérhető Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában. Az ígéretek szerint változatos, lenyűgöző szórakozási lehetőséget nyújt rendkívül...

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments