vasárnap, július 14, 2024
Home Iphone Baj van a Spotify-jal az iPhone-okon

Baj van a Spotify-jal az iPhone-okon

Kifagy, összeomlik, túlságosan gyorsan lemeríti a készüléket. Rengeteg felhasználói panasz érkezett a Spotify-hoz, hogy az iOS 14.8 és iOS 15 rendszerek megjelenése óta azok, akik iPhone-on hallgatnának zenét vagy podcastet, egyszerűen nem tudnak, mert nem működik rendesen az applikáció.

A Spotify elismerte a hibát, blogposztban jelezték, hogy dolgoznak a megoldáson. Egyelőre nem tudják, hogy mi okozhatja a gondokat. A felhasználók által jelentett problémák jellemzően a következők:

  • az alkalmazás összeomlik, amint lezárják a telefon kijelzőjét,
  • a Spotify futtatása közben felforrósodik a készülék,
  • a zenestreaming egy óra alatt 30 százalékot is leszív az akkumulátor töltöttségéből, legrosszabb esetben teljesen lemeríti a mobilt.

A Spotify a hibákat javító frissítés érkezéséig arra kéri felhasználóit, próbálkozzanak az alábbi módszerekkel, hátha segít megoldani a problémákat:

  1. Töröljék le az applikációt és minden hozzá tartozó adatot, dokumentumot a telefonról. Ezt követően telepítsék újra a programot az App Store-ból.
  2. Kapcsolják ki a háttérben futó alkalmazásfrissítést a Beállítások > Általános > Appfrissítés a háttérben menüpont alatt.

A cég azt kéri, a megoldás érkezéséig legyenek türelemmel a felhasználók, illetve bizonyosodjanak meg róla, hogy a legfrissebb verzió van telepítve a Spotify-ból készülékükre.

A Spotify az Apple Music zenestreaming szolgáltatás legnagyobb riválisa. Azzal pedig, hogy felvették kínálatukba a podcasteket is, a Spotify az Apple Insider szerint várhatóan 2021 végéig nagyobb aktív felhasználóbázissal rendelkezik majd, mint az Apple Podcasts szolgáltatás.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments