Home Iphone Baj van a Spotify-jal az iPhone-okon

Baj van a Spotify-jal az iPhone-okon

Kifagy, összeomlik, túlságosan gyorsan lemeríti a készüléket. Rengeteg felhasználói panasz érkezett a Spotify-hoz, hogy az iOS 14.8 és iOS 15 rendszerek megjelenése óta azok, akik iPhone-on hallgatnának zenét vagy podcastet, egyszerűen nem tudnak, mert nem működik rendesen az applikáció.

A Spotify elismerte a hibát, blogposztban jelezték, hogy dolgoznak a megoldáson. Egyelőre nem tudják, hogy mi okozhatja a gondokat. A felhasználók által jelentett problémák jellemzően a következők:

  • az alkalmazás összeomlik, amint lezárják a telefon kijelzőjét,
  • a Spotify futtatása közben felforrósodik a készülék,
  • a zenestreaming egy óra alatt 30 százalékot is leszív az akkumulátor töltöttségéből, legrosszabb esetben teljesen lemeríti a mobilt.

A Spotify a hibákat javító frissítés érkezéséig arra kéri felhasználóit, próbálkozzanak az alábbi módszerekkel, hátha segít megoldani a problémákat:

  1. Töröljék le az applikációt és minden hozzá tartozó adatot, dokumentumot a telefonról. Ezt követően telepítsék újra a programot az App Store-ból.
  2. Kapcsolják ki a háttérben futó alkalmazásfrissítést a Beállítások > Általános > Appfrissítés a háttérben menüpont alatt.

A cég azt kéri, a megoldás érkezéséig legyenek türelemmel a felhasználók, illetve bizonyosodjanak meg róla, hogy a legfrissebb verzió van telepítve a Spotify-ból készülékükre.

A Spotify az Apple Music zenestreaming szolgáltatás legnagyobb riválisa. Azzal pedig, hogy felvették kínálatukba a podcasteket is, a Spotify az Apple Insider szerint várhatóan 2021 végéig nagyobb aktív felhasználóbázissal rendelkezik majd, mint az Apple Podcasts szolgáltatás.

Most Popular

Videó: Lerohanták Kínában az Apple boltjait az iPhone 13 érkezésekor

Elképesztő embertömeg zúdult a boltokba. Kínában is megjelent az Apple legújabb készüléke, az iPhone 13 (és különféle variációi), a kínaiak pedig megrohanták...

Darabokra szedték az iPhone 13 Prót – videó

Most már hivatalosan is tudni, hogy mekkora akkumulátor került az iPhone 13 Próba, és azt is, hogy honnan származnak a főbb alkatrészek. Nemrég...

Ilyen kagylómobil lehet az Apple első összehajtható iPhone-ja – videó

Türelemre még jócskán szükség lehet, ugyanis várhatóan csak 2023-ban fogja kiadni az Apple összehajtható telefonjait. Koreai források szerint az első ilyen telefon kagyló...

Baj van a Spotify-jal az iPhone-okon

Kifagy, összeomlik, túlságosan gyorsan lemeríti a készüléket. Rengeteg felhasználói panasz érkezett a Spotify-hoz, hogy az iOS 14.8 és iOS 15 rendszerek megjelenése óta...

Recent Comments