Home Iphone Dobj el mindent! Megérkezett az iPhone 13! (X) | 24.hu

Dobj el mindent! Megérkezett az iPhone 13! (X) | 24.hu

Az Apple cég iPhone 13-as verziója már elérhető és a legkisebb típus meglepően nagy, 128 GB-os tárhellyel rendelkezik. Ez volt korábban minden rajongó álma. Sőt az új telefon esetében egyből négy modell közül választhatunk az 5G kapcsolat pedig már alap. Cikkünkben összefoglaljuk a legfontosabb jellemzőket és talán segíthetünk abban is, hogy a megfelelő okostelefont vásároljuk meg.

Az iPhone 13 és a testvérei

Az iPhone 13 mini a legolcsóbb az Apple új iPhone-jai (mini, Pro, Pro Max) közül. A 128 GB-os változat hozzávetőlegesen 340 ezer forintért; 256 GB tárhelyű pedig 460 ezer forintért szerezhető be. Az 512 GB-os verzióért majd 650 ezer forintot kell fizetni.

Azok az emberek, akik adataik nagy részét a felhőben tárolják, valószínűleg elégedettek lesznek a 128 GB-os telefonnal. A fényképezés és a videózás szerelmeseinek valószínűleg 256 GB-os iPhone lehet ideális. Minden tényező ugye szubjektív, viszont ami sokat változott az elődökhöz képest, az a nagy tárhely az alapmodellnél.

Az iPhone 13 mini a sorozat legkisebb része, 5,4 hüvelykes, 2340×1080 OLED kijelzővel. Az iPhone 13 6,1 hüvelykes, 2532 x 1170 OLED kijelzővel rendelkezik. Mindkét modell maximális fényereje 800 nites, illetve 1200 nit HDR tartalom megtekintésekor. Bár a Pro kijelzője ugyanolyan méretű, mint a kevésbé drága iPhone 13, ez a legolcsóbb készülék az Apple ProMotion technológiájával. A ProMotion változó frissítési gyakoriságot kínál, amely dinamikusan beállítható 10 Hz és 120 Hz között. A Pro kijelzőjén a maximális fényerő 1000 nitre emelkedik, a HDR -tartalom pedig 1200 nites.

Az iPhone 13 Pro Max masszív, 6,7 hüvelykes, 2778×1284 OLED kijelzővel került forgalomba, amely nagyszerű videó streaminghez vagy játékhoz. Ugyanolyan fényes, mint az olcsóbb iPhone 13 Pro, és ProMotion mód is található benne.

1

1

Innováció a fényképezés terén

Az Apple minden évben jelentős frissítéseket hajt végre kamerája hardverén és szoftverén, és ez az év sem kivétel. Mind a négy iPhone 13-as okosmobillal elkészíthetjük az okostelefonon elérhető legjobb fényképeket, de vannak jelentős különbségek a normál és a Pro modellek között.

Kezdetnek az új modellek most ugyanazzal az érzékelő-váltás stabilizációs technológiával rendelkeznek, mint korábban az iPhone 12 Pro készülékekre korlátozódtak. Az érzékelőváltás stabilizálása fizikailag mozgatja a kamera érzékelőit, hogy eltávolítsa a fényképeket elmosó vagy torzító rezgéseket. Az éjszakai üzemmód minden lencsén elérhető.

Továbbá van egy továbbfejlesztett 12 MP-es elsődleges objektív f/1,6 rekesznyílással a jobb fényviszonyok érdekében. A 12 megapixeles ultraszéles objektív f/2,4 rekesznyílással rendelkezik.

Idén az iPhone 13 Pro kamerái azonosak. A hátsó modul 12 MP-es elsődleges objektívvel, f/1,5 rekesznyílással, nagy, 1,9 mikronos pixelekkel, és makró fényképezésre is alkalmas. A 12 megapixeles ultraszéles lencse nagy f/1,8 rekesznyílással készült. Van még LiDAR szkenner az éjszakai módú portrékhoz és az AR -élményekhez.

Ha valaki előnyben részesíti az Automata módot, és leginkább a közösségi médiában való felhasználásra (pl.: Instagram) készít fotókat, akkor az iPhone 13 ideális erre a célra.

Éld át a pillanatot az iPhone 13-mal

Az iOS 15-ben beszélgetéskor használhatunk FaceTime-ot, filmeket, zenét vagy minden olyan szolgáltatást, ami a képernyőn található. Kiszűrhetünk minden olyan értesítést, ami nem kapcsolódik az épp végzett tevékenységhez, hogy csak egy dologra tudjunk fókuszálni.

Összegzés

Melyik iPhone 13-at válasszuk? Nos, ezt a döntést mindenkinek magának kell meghoznia, de sok Apple felhasználó nagyon örül majd az új okostelefonnak. Az ár, a teljesítménye, a funkciói és az akkumulátor élettartama miatt. A játék fanok valószínűleg az iPhone 13 Pro Max mellett fognak dönteni, mivel erősebb GPU -val és nagy kijelzővel, valamint, ProMotion funkcióval jól bírja az igénybevételt.

Most Popular

Virtuális Pixelt csinál az iPhone 13-ból a Google

A Google megmutatta, hogy a saját szolgáltatásaival remekül használhatóak az iPhone-ok is. Bár a Pixel 6 mobilokra még várni kell, és most minden az iPhone...

Beindultak az iPhone-osok: már minden ötödik készüléken iOS 15 fut

Kezdetben kicsit ódzkodtak a felhasználók az iOS 15-től, azonban a Mixpanel mérései arra utalnak, hogy egyre nő az új rendszer elfogadottsága. Az Apple...

Videó: egymásnak feszült az iPhone 13 Pro Max és a Samsung Galaxy S21 Ultra

Ezúttal gyorsasági versenyben mérték meg, mire képesek. Mostanra gyakorlatilag hagyománnyá vált, hogy ha az Apple vagy a Samsung előrukkol az új csúcstelefonjával, a...

Lehet, hogy nem lesz több mini iPhone | 24.hu

Ugyan az Apple még csak nemrég mutatta be az iPhone 13 szériát, iparági források már az iPhone 14-ről beszélnek. A GSMArena most arról ír belsős...

Recent Comments