csütörtök, január 20, 2022
Home Iphone Egy lakás árát fizették ki az első USB-C-s iPhone-ért

Egy lakás árát fizették ki az első USB-C-s iPhone-ért

Jövedelmezőnek bizonyult a barkácsolás.

Gazdára talált a világ első USB-C-s iPhone-ja, amit nem a saját fejlesztésű Lightning-csatlakozóját erőltető Apple-nek, hanem egy svájci mesterszakos egyetemistának, Ken Pillonelnek köszönhetünk.

Még októberben számoltunk be róla, hogy Pillonel saját kezűleg alakított át egy iPhone X-et, amit nem sokkal később már az Ebayen hirdetett, hogy további projekteket finanszírozhasson a világhírűvé vált mobil eladásából.

A jelek szerint pedig bőven lesz miből gazdálkodnia, az árverés győztese ugyanis 86 ezer dollárt, vagyis 27,4 millió forintot fizetett az egyedi iPhone X-ért, amit mellesleg még frissíteni sem lehet, mivel Pillonel csak így tudja garantálni, hogy működőképes marad.

Az USB-C-s iPhone megalkotója egyébként még ezzel az összeggel sem lehet felhőtlenül boldog, mivel néhány napja már 100 ezer dollár felett is járt az aukció, ám a jelek szerint időközben visszavonták a legmerészebb ajánlatokat.

Hiába került egy garzon árába, az egyedi iPhone akár még befektetésnek is jó lehet, főleg, ha igaznak bizonyul a pletyka, és az Apple végül inkább teljesen elhagyja a fizikai portot a telefonjairól, minthogy bevezesse a várhatóan kötelezővé váló univerzális szabványt.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Hamarosan indulhat az 5G-s iPhone SE gyártása

Egy friss szivárgás egész pontos menetrendet vázolt fel a készülék piaci rajtja kapcsán. Hónapok óta özönlenek a pletykák arról, hogy az Apple már az...

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát A Momentum ifjú politikusa...

Ismét megtörtént: lenyomta az Apple a Samsungot

A tavalyi utolsó negyedévben mindössze egy százalékkal nőtt az okostelefonok eladása a világon az előző év azonos időszakához képest az ellátási láncok problémái és...

Vadonatúj Mac Pro számítógépet dobhat piacra év végén az Apple – Liner.hu

Tavaly ősszel bemutatásra kerültek a 14 és 16 hüvelykes, M1 Pro és M1 Max lapkákkal ellátott csúcslaptopok, idén pedig tovább bővülhet a cupertinóiak...

Recent Comments