szerda, november 29, 2023
HomeIphoneElég gyenge az iPhone 12 mini üzemideje

Elég gyenge az iPhone 12 mini üzemideje

Az első tesztek alapján sajnos átlag alatti üzemidőt kínál az Apple iPhone 12 mini okostelefon.

Az Apple sokaknak kedvezett azzal, hogy az új okostelefonjainak kínálatába felvette az iPhone 12 minit, az ugyanis igen kompakt, egy kézzel is könnyedén használható. A tesztelőket lenyűgözte a kis méret, pedig a képernyő sokkal nagyobb, mint az iPhone SE (2020) modellen. Van azonban egy apró gond, ami miatt mégis érdemes meggondolni, hogy valaki vásárol-e ilyen készüléket.

Forrás: engadget

Az 5,4 hüvelykes iPhone 12 mini üzemideje ugyanis átlag alatti. A készülékbe 2227 mAh-s akkumulátor jutott, ami még takarékos chip és optimalizált rendszer mellett is igen gyenge. A Notebookcheck összeszedte, hogy a legnagyobb oldalak szerint milyen a gyakorlatban az üzemidő.

Az Engadget szerint még visszafogott használattal is jó, ha egy napot kibír a mobil, este mindenképp tölteni kell. A TechRadar is arra jutott, hogy ha valaki gyakran használja, akkor estig már nem bírja ki a készülék. A The Verge már átlag alattinak nevezte az üzemidőt, Dave Lee szerint egy munkanapot is nehezen bír ki az iPhone 12 mini. Vagyis csak azoknak ajánlott, akik számára nem elsődleges a remek üzemidő.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments