csütörtök, május 19, 2022
Home Iphone Jön az olcsó iPhone?

Jön az olcsó iPhone?

A jelentés szerint az Apple új, alacsony költségű 5G iPhone és iPad bejelentésére készül a március 8-i rendezvényén, és potenciálisan egy új Macet is bejelentenek.

Ez lenne az Apple első bejelentése 2021 októbere óta, amikor új MacBook Pro laptopokat mutatták be. A Bloomberg szerint a márciusi bemutató egy virtuális élő közvetítés lesz. Az Apple a Covid-19 világjárvány 2020 márciusi kezdete óta tart virtuális rendezvényeket.

Az Apple jelenleg egy alacsony költségű iPhone-t árul, amelynek iPhone SE a neve. Az iPhone SE-t 2020 tavaszán mutattak be, 399 dolláros áron. Ez a legújabb iPhone-modell az Apple Touch ID ujjlenyomat-érzékelőjével.

Az információk szerint szerint a frissített modell ugyanolyan kialakítású lehet, de gyorsabb processzorral és 5G támogatással.

A jelentés szerint az új iPad várhatóan az iPad Air frissített változata lesz. Ezt az eszközt utoljára 2020 októberében frissítették, és jelenleg 599 dolláros áron kapható.

Az Apple szóvivője nem válaszolt az információkkal kapcsolatos megkeresésekre.

Címlapkép forrása: Getty Images

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments