szerda, február 1, 2023
Home Iphone Jön az olcsó iPhone?

Jön az olcsó iPhone?

A jelentés szerint az Apple új, alacsony költségű 5G iPhone és iPad bejelentésére készül a március 8-i rendezvényén, és potenciálisan egy új Macet is bejelentenek.

Ez lenne az Apple első bejelentése 2021 októbere óta, amikor új MacBook Pro laptopokat mutatták be. A Bloomberg szerint a márciusi bemutató egy virtuális élő közvetítés lesz. Az Apple a Covid-19 világjárvány 2020 márciusi kezdete óta tart virtuális rendezvényeket.

Az Apple jelenleg egy alacsony költségű iPhone-t árul, amelynek iPhone SE a neve. Az iPhone SE-t 2020 tavaszán mutattak be, 399 dolláros áron. Ez a legújabb iPhone-modell az Apple Touch ID ujjlenyomat-érzékelőjével.

Az információk szerint szerint a frissített modell ugyanolyan kialakítású lehet, de gyorsabb processzorral és 5G támogatással.

A jelentés szerint az új iPad várhatóan az iPad Air frissített változata lesz. Ezt az eszközt utoljára 2020 októberében frissítették, és jelenleg 599 dolláros áron kapható.

Az Apple szóvivője nem válaszolt az információkkal kapcsolatos megkeresésekre.

Címlapkép forrása: Getty Images

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments