Home Iphone Képen pózol a dummy iPhone 13 család - Telefonguru hír

Képen pózol a dummy iPhone 13 család – Telefonguru hír

Pár hónap van még a várva várt iPhone 13 család bejelentéséig és kiadásáig.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az új iPhone-ok általában dedikált eseményt kapnak szeptember első felében és később, de javarészt még a hónap folyamán megjelennek. Mivel szeptember közeledik, az iPhone 13-mal kapcsolatos hírekből egyre többet kapunk, amelyek közül a legfrissebb nagyon jó képet nyújt a közelgő iPhone 13-as modellekről.

Leakster Sonny Dickson, más néven @SonnyDickson Twitteren megosztott egy képet az iPhone 13 mini, az iPhone 13, az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max dummyjairól, amelyek jól prezentálják, mi várható az ősszel. A dummyk általában a tényleges eszközök durva ábrázolásai, segítenek a megjelenítésben.

Képen pózol a dummy iPhone 13 család

A legnagyobb különbség itt az iPhone 13 és az iPhone 13 mini fényképezőgépének megújult elhelyezése, amelyek átlós dizájnt kaptak, ellentétben az iPhone 12, iPhone 12 mini és iPhone 11 függőlegesével. Az megjelenés segíthet megkülönböztetni az újabb modelleket a régebbi iPhone-októl.

Szintén újdonság a megújult, impozáns kamerasziget, amely az iPhone 13 Pro Max hátulját díszíti. Kicsit nagyobb, mint az iPhone 12 Pro Max-on. Sajnos nem látjuk a dummyk előlapját, amely a pletykák szerint kissé kisebb notch-ot kapnak.

Ami az iPhone 13-at illeti, adott lesz egy 5nm-es Apple Bionic chipset, itt debütál az LTPO OLED kijelző változó frissítési gyakorisággal először az iPhone-okon (bár csak az iPhone 13 Pro és a Pro Max modelleken), akad majd portré mód, valamint nagyobb, f/1.8 rekesz az ultraszéles fényképezőgéphez.

A Touch ID a pletykák szerint a nagy visszatérést jelenti az idei modellekben: állítólag az iPhone 13 kijelzőjébe beágyazott ujjlenyomat-szkennert kapunk, amely még jobban kiegészíti a Face ID-t és a biometrikus adatokat.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Olcsó iPhone-nal készülhet az Apple 2022-re

A legfrissebb értesülések szerint már 2022 első félévében bemutathatja az Apple az iPhone SE harmadik generációs változatát, ami 5G-képes készülék lesz. Amikor az...

Mától iPhone-ra is letölthető az uniós védettségi igazolvány applikációja

Magyarország július elsejével bevezette az uniós védettségi igazolást, ami kétnyelvű (magyar és angol) és applikációként, illetve nyomtatható formában is elérhető. Amikor az erről szóló...

Lenyomta egy kínai márka az Apple telefonokat | Vezess

Úgy tűnik, a kínai mobilgyártás világuralomra törését még a Huawei ellen bevezetett amerikai szankciók sem törték meg. A Huaweit még 2019-ben, Donald Trump elnöksége...

Végre iPhone-ra is letölthető az uniós védettségi igazolvány applikáci

Magyarország július elsejével bevezette az uniós védettségi igazolást, ami kétnyelvű (magyar és angol) és applikációként, illetve nyomtatható formában is elérhető. Amikor az erről szóló...

Recent Comments