hétfő, január 17, 2022
Home Iphone Képen pózol a dummy iPhone 13 család - Telefonguru hír

Képen pózol a dummy iPhone 13 család – Telefonguru hír

Pár hónap van még a várva várt iPhone 13 család bejelentéséig és kiadásáig.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az új iPhone-ok általában dedikált eseményt kapnak szeptember első felében és később, de javarészt még a hónap folyamán megjelennek. Mivel szeptember közeledik, az iPhone 13-mal kapcsolatos hírekből egyre többet kapunk, amelyek közül a legfrissebb nagyon jó képet nyújt a közelgő iPhone 13-as modellekről.

Leakster Sonny Dickson, más néven @SonnyDickson Twitteren megosztott egy képet az iPhone 13 mini, az iPhone 13, az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max dummyjairól, amelyek jól prezentálják, mi várható az ősszel. A dummyk általában a tényleges eszközök durva ábrázolásai, segítenek a megjelenítésben.

Képen pózol a dummy iPhone 13 család

A legnagyobb különbség itt az iPhone 13 és az iPhone 13 mini fényképezőgépének megújult elhelyezése, amelyek átlós dizájnt kaptak, ellentétben az iPhone 12, iPhone 12 mini és iPhone 11 függőlegesével. Az megjelenés segíthet megkülönböztetni az újabb modelleket a régebbi iPhone-októl.

Szintén újdonság a megújult, impozáns kamerasziget, amely az iPhone 13 Pro Max hátulját díszíti. Kicsit nagyobb, mint az iPhone 12 Pro Max-on. Sajnos nem látjuk a dummyk előlapját, amely a pletykák szerint kissé kisebb notch-ot kapnak.

Ami az iPhone 13-at illeti, adott lesz egy 5nm-es Apple Bionic chipset, itt debütál az LTPO OLED kijelző változó frissítési gyakorisággal először az iPhone-okon (bár csak az iPhone 13 Pro és a Pro Max modelleken), akad majd portré mód, valamint nagyobb, f/1.8 rekesz az ultraszéles fényképezőgéphez.

A Touch ID a pletykák szerint a nagy visszatérést jelenti az idei modellekben: állítólag az iPhone 13 kijelzőjébe beágyazott ujjlenyomat-szkennert kapunk, amely még jobban kiegészíti a Face ID-t és a biometrikus adatokat.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Ismét perlik az Apple-t, ezúttal egy töltési probléma miatt

Talán nem túlzunk azzal a kijelentéssel, hogy a tech iparból a legtöbbször az Apple-lel kapcsolatban kapja fel a sajtó, ha közük van valamilyen bírósági...

Az iPad Air is frissül az új iPhone SE mellett

Mindenki úgy kalkulál, hogy az Apple a tavasszal esedékes bemutatóján a friss iPhone SE-t fogja fókuszba helyezni. Ezzel kapcsolatban azt várja a szakma, hogy...

Átalakul a céges laptopok piaca: egyre több a MacBook az irodákban

A cikk megjelenését az iSTYLE támogatta. Amikor egy vállalat informatikai beruházást hajt végre, több szempontot is mérlegelnie kell, például az alkalmazottak és a...

Borsos áron jöhet az Apple kevert valóságos kütyüje | 24.hu

Egy ideje már lehet róla hallani, hogy az Apple headsetet fejleszt, ami a cég első kevertvalóság-eszköze lesz. A belsős forrásokkal ellátott Mark Gurman, a...

Recent Comments