kedd, május 28, 2024
Home Iphone Képen pózol a dummy iPhone 13 család - Telefonguru hír

Képen pózol a dummy iPhone 13 család – Telefonguru hír

Pár hónap van még a várva várt iPhone 13 család bejelentéséig és kiadásáig.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az új iPhone-ok általában dedikált eseményt kapnak szeptember első felében és később, de javarészt még a hónap folyamán megjelennek. Mivel szeptember közeledik, az iPhone 13-mal kapcsolatos hírekből egyre többet kapunk, amelyek közül a legfrissebb nagyon jó képet nyújt a közelgő iPhone 13-as modellekről.

Leakster Sonny Dickson, más néven @SonnyDickson Twitteren megosztott egy képet az iPhone 13 mini, az iPhone 13, az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max dummyjairól, amelyek jól prezentálják, mi várható az ősszel. A dummyk általában a tényleges eszközök durva ábrázolásai, segítenek a megjelenítésben.

Képen pózol a dummy iPhone 13 család

A legnagyobb különbség itt az iPhone 13 és az iPhone 13 mini fényképezőgépének megújult elhelyezése, amelyek átlós dizájnt kaptak, ellentétben az iPhone 12, iPhone 12 mini és iPhone 11 függőlegesével. Az megjelenés segíthet megkülönböztetni az újabb modelleket a régebbi iPhone-októl.

Szintén újdonság a megújult, impozáns kamerasziget, amely az iPhone 13 Pro Max hátulját díszíti. Kicsit nagyobb, mint az iPhone 12 Pro Max-on. Sajnos nem látjuk a dummyk előlapját, amely a pletykák szerint kissé kisebb notch-ot kapnak.

Ami az iPhone 13-at illeti, adott lesz egy 5nm-es Apple Bionic chipset, itt debütál az LTPO OLED kijelző változó frissítési gyakorisággal először az iPhone-okon (bár csak az iPhone 13 Pro és a Pro Max modelleken), akad majd portré mód, valamint nagyobb, f/1.8 rekesz az ultraszéles fényképezőgéphez.

A Touch ID a pletykák szerint a nagy visszatérést jelenti az idei modellekben: állítólag az iPhone 13 kijelzőjébe beágyazott ujjlenyomat-szkennert kapunk, amely még jobban kiegészíti a Face ID-t és a biometrikus adatokat.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments