kedd, május 28, 2024
Home Iphone Kézben az iPhone 13 Pro Max - Telefonguru hír

Kézben az iPhone 13 Pro Max – Telefonguru hír

Keskenyebb notch, nagyobb kamerák, videón látható az ősszel érkező Apple iPhone 13 Pro Max dummyja.

Az Unbox Therapy YouTube-csatorna kezébe vette az Apple iPhone 13 Pro Max reális kinézetű dummy modelljét. Habár nem működő egységről van szó, jó elképzelést kapunk arról, hogy mi következhet még ebben az évben.

A dummy egységek általában pletykákon alapuló sémák szerint készülnek. Nem szokatlan, hogy az eszközgyártók ilyen információkat adnak a tartozékgyártóknak hónapokkal a termék piacra dobása előtt.

A videóban látható iPhone 13 Pro Max makett azonnal felismerhető, mivel nem nagy az eltérés az iPhone 12 Pro Max általános kialakításától. Ez összhangban van a korábban kiszivárgott információkkal. Ennek ellenére az ördög a részletekben rejlik, itt pedig két kulcsfontosságú változást láthatunk.

Először is, a modell szemmel láthatóan kisebb bevágással rendelkezik, mint az iPhone 12 Pro Max – 8,31 mm-rel kisebb, hogy konkrétabb legyen. A hangszórót áthelyezték a bemetszésből a felső keretbe, és a TrueDepth alkatrészei most már szorosabban illeszkednek egymáshoz.

A másik figyelemre méltó változás a kamerák terén látható. Az új telefon várhatóan továbbfejlesztett, ultraszéles látószögű, f/1.8 rekeszű kamerával rendelkezik, szemben a jelenlegi modell f/2..4 rekeszével. Minél kisebb az f szám, annál nagyobb a nyílás az objektívben, hogy beengedje a fényt, jobb képeket eredményezve, különösen gyenge fényviszonyok mellett.

[embedded content]

Állítólag még néhány frissítés várható, köztük a nagyobb, 2um méretű pixelek, amelyeknek szintén a több fény megragadásában segítenek. E változások miatt a kamera modulok mérete valószínűleg megnő, ennek vizuális ábrázolása látható a dummyn.

A hírek szerint az iPhone 13 sorozatot szeptemberben mutatják be. A telefonokat valószínűleg az A15 Bionic lapkakészlet fogja ellátni, a Pro modellek 120 Hz-es kijelzőt kaphatnak. A 2021-es iPhone-ok képernyő alatti Touch ID szkennerrel is rendelkeznek majd. Ha a hírek igaznak bizonyulnak, nincs kétségünk afelől, hogy az év legjobb telefonjai közé kerülnek.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments