szerda, július 28, 2021
Home Iphone Kézben az iPhone 13 Pro Max - Telefonguru hír

Kézben az iPhone 13 Pro Max – Telefonguru hír

Keskenyebb notch, nagyobb kamerák, videón látható az ősszel érkező Apple iPhone 13 Pro Max dummyja.

Az Unbox Therapy YouTube-csatorna kezébe vette az Apple iPhone 13 Pro Max reális kinézetű dummy modelljét. Habár nem működő egységről van szó, jó elképzelést kapunk arról, hogy mi következhet még ebben az évben.

A dummy egységek általában pletykákon alapuló sémák szerint készülnek. Nem szokatlan, hogy az eszközgyártók ilyen információkat adnak a tartozékgyártóknak hónapokkal a termék piacra dobása előtt.

Kézben az iPhone 13 Pro Max

A videóban látható iPhone 13 Pro Max makett azonnal felismerhető, mivel nem nagy az eltérés az iPhone 12 Pro Max általános kialakításától. Ez összhangban van a korábban kiszivárgott információkkal. Ennek ellenére az ördög a részletekben rejlik, itt pedig két kulcsfontosságú változást láthatunk.

Először is, a modell szemmel láthatóan kisebb bevágással rendelkezik, mint az iPhone 12 Pro Max – 8,31 mm-rel kisebb, hogy konkrétabb legyen. A hangszórót áthelyezték a bemetszésből a felső keretbe, és a TrueDepth alkatrészei most már szorosabban illeszkednek egymáshoz.

A másik figyelemre méltó változás a kamerák terén látható. Az új telefon várhatóan továbbfejlesztett, ultraszéles látószögű, f/1.8 rekeszű kamerával rendelkezik, szemben a jelenlegi modell f/2..4 rekeszével. Minél kisebb az f szám, annál nagyobb a nyílás az objektívben, hogy beengedje a fényt, jobb képeket eredményezve, különösen gyenge fényviszonyok mellett.

[embedded content]

Állítólag még néhány frissítés várható, köztük a nagyobb, 2um méretű pixelek, amelyeknek szintén a több fény megragadásában segítenek. E változások miatt a kamera modulok mérete valószínűleg megnő, ennek vizuális ábrázolása látható a dummyn.

A hírek szerint az iPhone 13 sorozatot szeptemberben mutatják be. A telefonokat valószínűleg az A15 Bionic lapkakészlet fogja ellátni, a Pro modellek 120 Hz-es kijelzőt kaphatnak. A 2021-es iPhone-ok képernyő alatti Touch ID szkennerrel is rendelkeznek majd. Ha a hírek igaznak bizonyulnak, nincs kétségünk afelől, hogy az év legjobb telefonjai közé kerülnek.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Mindegy, hogy iPhone vagy óra, minden meglódult az Apple-nél

A legérdekesebb szám 21,74 milliárd dollár az Apple magyar idő szerint kedd éjjel kiadott, idei második negyedévre vonatkozó jelentésében. Ez nem a bevétel...

Sügérre ment, de iPhone-ot fogott egy amerikai horgász, majd Facebookon kikereste a tulajt

Jason Robinson véletlenül bukkant a tóba ejtett telefonra, amely egy képet is rejtett. Ez alapján azonosította be a tulajdonost, aki így visszakapta a...

Évek óta várt funkciót kaphat az új iPhone – mutatjuk | nuus.hu

Minden jel arra mutat, hogy az Apple idén ősszel érkező iPhone-jai Always –On Displayt is kapnak. Több szivárogtató is állítja már ezt. A cég...

Magyar fotós nyerte az idei iPhone Photography Awards-ot – Pixinfo.com

Idén is meghirdették a Nemzetközi iPhone Fotográfiai Díjat, amelyre – nevéből láthatóan – csak iPhone okostelefonnal készült képekkel lehetett nevezni. A zsűri döntése alapján...

Recent Comments