Home Iphone Mit tud az iPhone 12?

Mit tud az iPhone 12?

Rajongók és felhasználók milliói várták világszerte, hogy megjelenjen az iPhone 12, ami egy új kategóriát jelent az okostelefonok világában, mint szinte minden újabb Apple verzió. Egy izgalmas időszak volt ez, ami most lezárul és elénk tárul egy jövőbeli világ az okostelefonok területén. 

Az okostelefonok olyannyira lefedik szinte a teljes életünket, hogy akár nyerőgépezni is tudsz a https://wazamba.com/hu/ online kaszinó weboldalán, amihez egy új iPhone 12 is remek partner lehet. Cikkünkben megmutatjuk röviden, hogy milyen újdonságokra számíthatunk az új kiadás kapcsán.

 


A 2020-as iPhone lesz az első termék, amely már 5G-vel rendelkezik, továbbá új képernyő mérettel és komolyabb akkumulátor teljesítménnyel érkezik hozzánk. Az iPhone ezen verziójának több változata is van, mint a Mini, a Normál. A piaci ár a Mini esetében 300 000 forintról indul, míg a normál 350 000-től vásárolható meg, minimum 64 GB tárhellyel. Maga a telefon megjelenésében újdonság a jobban lekerekített sarkok, melyek kis metál fényezést kaptak. Az iPhone 12 kicsit vékonyabb, mint elődje a 11, és ezen felül könnyebb is. A Mini 5,4 hüvelykes, míg a normál 6,1 hüvelykes mérettel rendelkezik.

 

További fejlesztés a vízállóság, ami persze nem jelent teljes védelmet, de mégis nagy fejlesztésnek tekinthető a 11-hez képest. A színeket illetően a csúcskategóriás modellek 5 alapszínben rendelhetők, ezek fehér, fekete, kék, zöld és piros. A tárhely méretek 64, 128 és 256 GB, amik egyre drágábbá teszik az adott modell árát. A védő burkolat sokkal erősebb, mint az eddigi modelleken, ami egy kerábia jellegű bevonatot jelent. A szegély űrtechnológiai minőségű alumíniumból készült, ami tökéletesen szimbolizálja azt a fajta professzionizmust, amelyet megszokhattunk az Apple-től.

 

A telefont meghajtó okostelefonchip az A14 Bionic, amely másodpercenként 11 billió műveletet képes végrehajtani, ami már-már a lehetőségek határát feszegeti. Ezzel valami olyan technológiára készítették fel a telefont, amit még ki sem fejlesztettek. A kijelző egy káprázatos OLED XDR, amely komoly színhűséget produkál a megjelenítésben, rendkívül nagy felbontással párosulva. A hátoldalon található dupla kamera rendszer egy széles és ultra széles látószöggel rendelkező páros, amely felkészült a félhomályban és sötétben készített képekre is. A széles látószögű kamera 27%-al több fényt enged be, ami részletgazdag és színes fotókat eredményez éjjel-nappal.

 

A kamera révén további újdonság, hogy az arcokon túl már képes jeleneteket is felismerni a gépi tanulás segítségével, így ha a szükség úgy kívánja automatikusan módosítja a színeket, élességet és a fehéregyensúlyt. Nem gond az sem, ha nagyon erős napsütésben egy szép nyári napon fotózunk, hiszen remek minőségben adja vissza a textúrákat és a színek telítettségét. Természetesen nem csak a fotók, hanem a videók minősége is több fronton javult, így már az éjszakai móddal az esti felvételeket is magas minőségben tudod elkészíteni.

 

Fontos tudnivaló, hogy az eddig megszokott hálózati adapter és EarPods már nem kerül be a csomagolásba, mivel azt rendkívül kevesen használták, így ezeket csak külön rendelve kaphatod meg. Ezek helyett csak egy USB-C-Lightning gyorstöltő lesz megtalálható a dobozban, így kisebb lesz a csomagolás. Az új iOS 14 a kezdő verzió a telefonon, melynek újításai például a rögzített beszélgetések, az áttervezett widgetek, vagy az Apprészletek funkció, melynek segítségével gyorsan elintézheted a leggyakrabban használt funkciókat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Tízből kilenc: ennyire nagy a frissítési kedv az iPhone-osoknál

Bár még csak néhány hónapja érhető el az iOS 14, az alkalmas okostelefonok 90 százaléka már azt futtatja. Markáns különbség az iOS-es és...

Samsung Galaxy felület kipróbálása iPhone-on, egyszerűen | Techwok

Ha valaki folyamatosan olvas minket, bizonyára belefutott már néhány olyan cikkbe, amelyben régi játékok, és különféle operációs rendszerek (például DOS, Windows 98, BeOS stb.) böngészőben történő kipróbálásáról...

Az iPhone 12 5G menti meg az Apple-t? – Telefonguru hír

Az iPhone 12 5G segíthet az Apple-nek, hogy 2021-ben 240 millió iPhone-t adjon el. 2020 negyedik negyedévében az Apple rekordszámú iPhone-t szállított, és úgy...

Hangra induló mini hangrögzítő és Voice Memo applikáció az Apple-től

Ebben a cikkben bemutatunk egy méltán kedvelt hangrögzítő vagy mini diktafon eszközt, és az Apple szintén népszerű Voice Memo alkalmazását. Bár...

Recent Comments