Home Apple hírek 235 ezer forint az Apple új fejhallgatója

235 ezer forint az Apple új fejhallgatója

A cupertinoi cég bejelentette az AirPods Max fejhallgatót, amely árának megfelelő tudást kínál.

Hivatalosan is itt az Apple régóta pletykált fejhallgatója. Az AirPods Max fülön kívüli kialakítással, mély integrációval rendelkezik az Apple többi ökoszisztémájával, a H1 chipkel és egyebekkel. Az AirPods Max már előrendelhető, hazánkban 235 ezer forintos áron.

Az AirPods Max az Apple legújabb H1 chipjét tartalmazza a térbeli hang, az automatikus eszközváltás és egyéb funkciók támogatásával. Öt színben kapható és hordtáskát is tartalmaz a gyári csomag. A legfontosabb információk, amiket tudni kell a fejhallgatóról:

  • 235 ezer forintba kerül itthon (549 dollár a tengerentúlon)
  • Adaptív EQ
  • Aktív zajcsökkentés
  • Átlátszó mód
  • Térbeli hangzás
  • Automatikus eszközváltás
  • Hangmegosztás
  • Töltés Lightning porton keresztül

235 ezer forint az Apple új fejhallgatója

A felső tartótól a fülpárnákig az AirPods Max minden részét gondosan kialakították, hogy kivételes akusztikai teljesítményt nyújtson minden felhasználó számára. A pánt közepét áthidaló fejpánt tető anyaga légáteresztő hurkolt háló, amely egyenletesen oszlatja el a súlyt, és ezáltal csökkenti a fejre nehezedő nyomást. A puha tapintású anyaggal bevont rozsdamentes ­acél keret a stabilitás, a rugalmasság és a kényelem összhangját nyújtja. A teleszkópos fejpánt karjai simán kihúzhatók és stabilan a helyükön maradnak a kívánt illeszkedés és jó hangszigetelés fenntartása érdekében.

[embedded content]

Az Apple jelentős hangminőségi igényeket támasztott a fejlesztéskor, amelyek segítenek igazolni az árat. A vállalat szerint az AirPods Max „egy 40 mm-es, Apple által tervezett dinamikus meghajtóval rendelkezik, amely gazdag, mély basszusokat, pontos középtartományokat és éles, tiszta nagyfrekvenciás kiterjesztést biztosít, így minden hang hallható”.

235 ezer forint az Apple új fejhallgatója

Az adaptív EQ lehetővé teszi az AirPods Max számára, hogy a hangot a fülpárnák illeszkedéséhez és tömítéséhez igazítsa. Ez úgy működik, hogy méri a felhasználóhoz eljuttatott hangjelet és valós időben beállítja az alacsony és a középfrekvenciát. Az AirPods Max oldalán található az Apple Watch ihlette digitális korona is, amely szabályozza a hangerőt és a lejátszást, ideértve a telefonhívások szüneteltetésének, kihagyásának, fogadásának és befejezésének támogatását, valamint a Siri aktiválását.

[embedded content]

Az AirPods Max. akár 20 órányi nagy pontosságú hang-, beszélgetési vagy filmlejátszás aktív zajcsökkentéssel és térbeli hanggal. A fejérzékelés is támogatott, így az AirPods Max intelligensen felismeri, ha a felhasználó fejére helyezik őket és szüneteltetheti a lejátszást levételkor.

Az AirPods Max öt színben kapható: világosszürke, ezüst, égszínkék, zöld és rózsaszín. Tartalmaz egy intelligens tokot, amely a fejhallgatót „ultralow power állapotba hozza, amely segít megőrizni az akkumulátor töltöttségét használaton kívül”.

235 ezer forint az Apple új fejhallgatója

Az AirPods Max-et úgy tervezték, hogy versenyezzen más csúcskategóriás fejhallgatókkal, mint például a Sony WH-1000XM4 és a Bose QuietComfort 35 II modellekkel.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Keresztbe tehet az Apple a Facebooknak – Mi lesz így a világ legnagyobb közösségi oldalával?

Közösséget építünk! Signature-előfizetőink számára egyedi online klubeseményt szervezünk, ahol profi befektetők mondják el, mi várható 2021-ben. További részletek ide kattintva. A Facebook...

Milliárdokra perelik Olaszországban az Apple-t a régi iPhone-ok miatt

Lassan már nehéz eldönteni, hogy termékeiről vagy az ellene indított perekről írnak-e többet az Apple esetében. Legutóbb egy olasz fogyasztóvédelmi ügynökség gondolta úgy,...

Elviszi a gyártás egy részét Kínából az Apple, Vietnámban és Indiában lesz az új gyártósor

Felpörgeti a gyártás átszervezését az Apple – állítják a cég ügyeit ismerő névtelen források. A cupertinói vállalat az iPhone-ok, az iPadek és a...

Állítólag elhagyja a Touch Bart az Apple az új MacBook Prónál, visszatér a MagSafe is

Az Apple egy jelentős MacBook Pro átalakítást tervez 2021 harmadik negyedévére, legalábbis a TF International Securities elemzője, Ming-chi Kuo írt kutatási...

Recent Comments