szerda, február 1, 2023
Home Iphone A DxOMark szerint a Vivo X70 Pro jobb, mint az iPhone 13

A DxOMark szerint a Vivo X70 Pro jobb, mint az iPhone 13

Elégedett volt a DxOMark csapata a Vivo X70 Pro kamerarendszerével.

A Vivo X70 Pro még tavaly jelent meg, a DxOMark a szokásos frissítések kivárása után most letesztelte ezt a készüléket is. A szakemberek összetettben végül 131 pontot adtak az eszköznek, amivel holtversenyben a 12., az Oppo Find X3 Pro mellett. Ennél érdekesebb azonban, hogy így megelőzi az iPhone 13, iPhone 13 mini és iPhone 12 Pro Max modelleket.

Vivo X70 ProForrás: tech advisor

A tesztelők elégedettek voltak a pontos expozícióval, az élénk színekkel, jó részletekkel kevés fény mellett. A videostabilizációt is dicsérték. Egyes körülmények között gond volt azonban a részletességgel, kicsit sok a zaj, és kevés fénynél a videóknál eltűnhet a fókusz és a részletek.

Összességében azonban így is a jelenlegi mezőny egyik legjobb kamerarendszere lapul a Vivo X70 Pro mobilban. A Vivo hazánkban még nem túl ismert, de az egyik legnagyobb mobilgyártó, és egy ideje Európában is terjeszkedik.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments