péntek, július 1, 2022
Home Iphone A legjobb naptár appok 2022-re iPhone-ra - Techwok

A legjobb naptár appok 2022-re iPhone-ra – Techwok

Ez a nap is eljött. Nagyon boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak! S ha már így belekezdtünk egy vadonatúj évbe, akkor mi más is lehetne az első lépés, mint gondoskodni a megfelelő naptárról? Még tavaly (nem volt rég) mutattuk meg, miként lehet ingyen saját, nyomtatható 2022-es naptárat készíteni úgy, hogy abban akár saját fotók és a családi ünnepnapok is szerepeljenek. Ma viszont azoknak mutatunk praktikus megoldásokat, akik inkább a digitális életvitelre esküsznek. Nekik megmutatjuk, melyek lehetnek – szerintünk – a legjobb naptár appok 2022-re iPhone-ra.

A legjobb naptár appok 2022-re iPhone-ra

Az alábbiakban bemutatunk négy olyan naptár appot, amelyek mind megjelenésükben, mind funkciók tekintetében méltók arra, hogy rájuk bízzuk 2022-es teendőink menedzselését. Szemben az iOS saját naptár alkalmazásával, ezekben a programokban találunk normális, jól használható havi nézetet, emellett együttműködnek több olyan – manapság fontos – külső szolgáltatással is, mint például a Zoom, így kényelmesen tudunk velük beütemezni online megbeszéléseket is. Mivel korábban már mindegyikről írtunk részletesen, így most csak linkeket adunk a letöltésükhöz és a teljes tesztekhez.

  • Readdle Calendar 5: A Readdle naptár alkalmazásának van ingyenes és fizetős változata egyaránt. Mindkettő jó választás, de az utóbbi értelemszerűen töbre képes. Viszont mindkettőben megtalálható a szuper havi nézet és a remekbeszabott widgetek egyaránt. Bővebben itt írtunk róla.

További hasznos cikkek

  • FisrtSeed Calendar: A FirstSeed Calendar egy végtelenségig testreszabható naptár alkalmazás, amely ugyan ingyen letölthető, de ha valaki minden funkcióját szeretné kihasználni, annak érdemes beruháznia az alkalmazáson belüli vásárlással megszerezhető Pro funkciókra. Részletesen itt írtunk róla. Szintén remek havi nézettel és widgetekkel rendelkezik.
  • BusyCal: A BusyCal egy abszolút professzionális naptár app iOS-re, amelynek egyetlen hátránya van a konkurenseivel szemben: jelenleg nem rendelkezik Főképernyőre helyezhető widgetekkel. Ezt leszámítva viszont rendkívül sokoldalú, testreszabható naptár, amely minden centet megér, amit ki kell fizetni érte. A korábbi változatról itt írtunk, de azóta is csak bővült a program tudása és modernizálták a felületét is. Nagyon várjuk hozzá a widgeteket.
  • Fantastical 3: Az iPhone-os naptár appok királya, vagy királynője, kinek melyik megközelítés tetszik jobban. Egyszerűen lenyűgöző, aprólékosan kidolgozott, praktikus naptár app, amely minden ízében tökéletes. Csak egy dologban hibádzik: az árában. Merthogy a közel kétezer forintot havidíj azért elég borsosnak mondható. De ha valakinek egyaránt fontos a látvány és a funkcionalitás, annak megér minden fillért. Tényleg jelentősen megkönnyítheti a határidők menedzselését. Részletesen itt írtunk tesztet az aktuális verzióról.

Titkosított naptárak használata iOS-en

Ha valakit kevésbé vonz a funkciók tárháza és a csiléogó felületek, inkább a biztonság, netán az e2e titkosítás számára a csábító jellemző egy naptár appnál, annak két névvel kell megismerkednie idén: az egyik a Tutanota, a másik a ProtonMail. Mindkettő egy-egy népszerű és megbízható end-to-end titkosítást használó levelező szolgáltatás, amelyek rendelkeznek saját, szintén titkosított naptár funkcióval is. A Proton Calendarról itt, a Tutanota naptár funkcióiról pedig itt írtunk részletesen.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments