kedd, január 25, 2022
Home Apple Watch Íme az öt kedvenc tech termékünk a 2021-es évből

Íme az öt kedvenc tech termékünk a 2021-es évből

Habár a 2021-es év sajnos még mindig a koronavírus-járványról szólt, a technológia világában pedig a globális chiphiányról, aminek következtében nagyon sok újdonságot nehezen lehetett megvásárolni, és az árak is felszöktek, azért mégiscsak egy kifejezetten érdekes évet zártunk. Öt kategóriában szedtük össze a kedvenceinket.

1. Okostelefon

Samsung Galaxy Z Flip 3

A Samsung továbbra is úttörő a hajtogatható telefonok piacán, és mondhatjuk, hogy a harmadik generációval végre eljutottunk oda, hogy nyugodt szívvel be lehet ruházni egy ilyen termékbe. Az elődök hibáit többségében kiküszöbölte a gyártó, így a Z Flip 3 már meglehetősen megbízható amellett, hogy kívülről nagyon szép, belülről pedig egy kompromisszumok nélküli, 120Hz-es OLED kijelzőt nézhetünk. Egyedül a kamerák tekintetében maradl el egy picit a csúcskategóriától, de ezt még le lehet nyelni.

Szerettük még: Apple iPhone 13 Pro – elképesztő kijelző, brutális hardver és felülmúlhatatlan kamerák.

Forrás: digitaltrends

2. Tévé

LG C1 OLED

Habár egyre nagyobb a verseny az OLED-tévék piacán, az LG továbbra is az egyik legjobb választás. A cég több árkategóriában is jelen van, nekünk azonban a még megfizethető (bár nem olcsó), de mindent tudó C1-es a kedvencünk. A képminősége elképesztő, és minden olyan újdonságot tud, amire leginkább a játékosoknak lehet szüksége. Ráadásul rengeteg különböző méretben elérhető, a 48 hüvelyktől a 83 hüvelykig, a beépített okostévés rendszere pedig még mindig a legjobb a piacon.

Szerettük még: TCL 6-os sorozat – Megfizethetőbb ár, jó képminőség, korrekt szolgáltatások.

Forrás: Origo

3. Laptop

Apple MacBook Pro 14

Idén az Apple hosszú évek után végre alaposan felfrissítette a MacBook Pro-sorozatot. Ennek része a brutálisan erős M1-es központi processzor, aminek nem csak a teljesítménye, de a fogyasztása is lenyűgöző, így az új MacBook Pro üzemideje világbajnok. A laptop képernyője hihetetlen, és ahogy azt egy Pro-modelltől elvárnánk, végre visszakerültek rá olyan fontos portok is, mint a HDMI, az SD-kártya olvasó, illetve a jó öreg MagSafe töltő. Ráadásul a 14-es laptopméretet kifejezetten kedveljük, de persze aki nagyobbra vágyik, annak elérhető a 16 hüvelykes modell is.

Szerettük még: Dell XPS 13 OLED – Ha Windows rendszerre van szükségünk, nehéz ennél az ultrahordozható laptopnál jobban találni.

Forrás: Apple

4. Okosóra

Samsung Galaxy Watch 4

Igazából ha teljesen objektíven próbáljuk nézni a helyzetet, akkor a legjobb mindenes okosóra valószínűleg az Apple Watch 7. Azonban azért választottuk mégis a Galaxy Watch 4-et, mert a Samsung szorosan együttműködött az elkészítésekor a Google-lel, és ketten egy olyan órát tudtak összehozni, ami kiemelkedik az androidos mezőnyből. Tehát mondhatjuk, hogy végre egyértelmű konkurenst kapott az Apple Watch.

Szerettük még: Huawei Watch 3 GT – Nagyon igényes kialakítás, szuper kinézet, azonban külsős alkalmazások támogatásában (a Google-féle áruház hiánya miatt) elmarad a Samsungtól.

Forrás: cnet

5. Audió

Huawei Sound Joy

Az év végére a Huawei készített egy hordozható hangszórót, ami a minőségi, alaposan átgondolt felépítésének köszönhetően kiválóan alkalmas kültéri használatra. Ráadásul nem csak bírja a strapát, de jól is néz ki és jól is szól. A hangzásért egyébként a prémium francia gyártó, a Devialet a felelős, így nem csoda, hogy a kis méretei ellenére meglepően nagyot tud szólni a Sound Joy.

Szerettük még: Philips Fidelio L3 – Az egyik legjobb zajszűrős fülhallgató volt idén, szuper minőséggel és kiegyensúlyozott hangzással.

Forrás: Origo

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Most Popular

Néhány országban be is tilthatják az iPhone-t az Apple és az Ericsson jogi háborúja miatt

Szabadalomsértések sorozatával vádolja egymást az Apple és az Ericsson. A svéd Ericsson még 2012 februárjában szállt ki a Sony Ericssonból, így már 10 éve...

Komoly szoftverhibát észleltek az iPhone 13 kijelzőjén – Liner.hu

Egyre több felhasználó számolt be arról a furcsa jelenségről, mely során készülékeik képernyője egyszerűen rózsaszínűvé változott. Az Apple Discussions Forums és Reddit...

Elindultak a hajlott kor felé az Apple gépei – Napi.hu

Ez nem csak a cég számára volt úttörő termék, de a személyi számítógépek jövőjére is nagy hatással volt - írja a 24.hu. Az...

Romantikusan fagynak le az iPhone-ok

Főleg kínai felhasználók panaszkodnak, de máshonnan is érkeztek jelzések, hogy egyelőre ismeretlen ok miatt az iPhone 13-at használó ügyfelek azt tapasztalják, hogy a kijelző...

Recent Comments