péntek, július 1, 2022
Home Apple Watch Íme az öt kedvenc tech termékünk a 2021-es évből

Íme az öt kedvenc tech termékünk a 2021-es évből

Habár a 2021-es év sajnos még mindig a koronavírus-járványról szólt, a technológia világában pedig a globális chiphiányról, aminek következtében nagyon sok újdonságot nehezen lehetett megvásárolni, és az árak is felszöktek, azért mégiscsak egy kifejezetten érdekes évet zártunk. Öt kategóriában szedtük össze a kedvenceinket.

1. Okostelefon

Samsung Galaxy Z Flip 3

A Samsung továbbra is úttörő a hajtogatható telefonok piacán, és mondhatjuk, hogy a harmadik generációval végre eljutottunk oda, hogy nyugodt szívvel be lehet ruházni egy ilyen termékbe. Az elődök hibáit többségében kiküszöbölte a gyártó, így a Z Flip 3 már meglehetősen megbízható amellett, hogy kívülről nagyon szép, belülről pedig egy kompromisszumok nélküli, 120Hz-es OLED kijelzőt nézhetünk. Egyedül a kamerák tekintetében maradl el egy picit a csúcskategóriától, de ezt még le lehet nyelni.

Szerettük még: Apple iPhone 13 Pro – elképesztő kijelző, brutális hardver és felülmúlhatatlan kamerák.

Forrás: digitaltrends

2. Tévé

LG C1 OLED

Habár egyre nagyobb a verseny az OLED-tévék piacán, az LG továbbra is az egyik legjobb választás. A cég több árkategóriában is jelen van, nekünk azonban a még megfizethető (bár nem olcsó), de mindent tudó C1-es a kedvencünk. A képminősége elképesztő, és minden olyan újdonságot tud, amire leginkább a játékosoknak lehet szüksége. Ráadásul rengeteg különböző méretben elérhető, a 48 hüvelyktől a 83 hüvelykig, a beépített okostévés rendszere pedig még mindig a legjobb a piacon.

Szerettük még: TCL 6-os sorozat – Megfizethetőbb ár, jó képminőség, korrekt szolgáltatások.

Forrás: Origo

3. Laptop

Apple MacBook Pro 14

Idén az Apple hosszú évek után végre alaposan felfrissítette a MacBook Pro-sorozatot. Ennek része a brutálisan erős M1-es központi processzor, aminek nem csak a teljesítménye, de a fogyasztása is lenyűgöző, így az új MacBook Pro üzemideje világbajnok. A laptop képernyője hihetetlen, és ahogy azt egy Pro-modelltől elvárnánk, végre visszakerültek rá olyan fontos portok is, mint a HDMI, az SD-kártya olvasó, illetve a jó öreg MagSafe töltő. Ráadásul a 14-es laptopméretet kifejezetten kedveljük, de persze aki nagyobbra vágyik, annak elérhető a 16 hüvelykes modell is.

Szerettük még: Dell XPS 13 OLED – Ha Windows rendszerre van szükségünk, nehéz ennél az ultrahordozható laptopnál jobban találni.

Forrás: Apple

4. Okosóra

Samsung Galaxy Watch 4

Igazából ha teljesen objektíven próbáljuk nézni a helyzetet, akkor a legjobb mindenes okosóra valószínűleg az Apple Watch 7. Azonban azért választottuk mégis a Galaxy Watch 4-et, mert a Samsung szorosan együttműködött az elkészítésekor a Google-lel, és ketten egy olyan órát tudtak összehozni, ami kiemelkedik az androidos mezőnyből. Tehát mondhatjuk, hogy végre egyértelmű konkurenst kapott az Apple Watch.

Szerettük még: Huawei Watch 3 GT – Nagyon igényes kialakítás, szuper kinézet, azonban külsős alkalmazások támogatásában (a Google-féle áruház hiánya miatt) elmarad a Samsungtól.

Forrás: cnet

5. Audió

Huawei Sound Joy

Az év végére a Huawei készített egy hordozható hangszórót, ami a minőségi, alaposan átgondolt felépítésének köszönhetően kiválóan alkalmas kültéri használatra. Ráadásul nem csak bírja a strapát, de jól is néz ki és jól is szól. A hangzásért egyébként a prémium francia gyártó, a Devialet a felelős, így nem csoda, hogy a kis méretei ellenére meglepően nagyot tud szólni a Sound Joy.

Szerettük még: Philips Fidelio L3 – Az egyik legjobb zajszűrős fülhallgató volt idén, szuper minőséggel és kiegyensúlyozott hangzással.

Forrás: Origo

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments