hétfő, december 5, 2022
Home Apple Watch Íme az öt kedvenc tech termékünk a 2021-es évből

Íme az öt kedvenc tech termékünk a 2021-es évből

Habár a 2021-es év sajnos még mindig a koronavírus-járványról szólt, a technológia világában pedig a globális chiphiányról, aminek következtében nagyon sok újdonságot nehezen lehetett megvásárolni, és az árak is felszöktek, azért mégiscsak egy kifejezetten érdekes évet zártunk. Öt kategóriában szedtük össze a kedvenceinket.

1. Okostelefon

Samsung Galaxy Z Flip 3

A Samsung továbbra is úttörő a hajtogatható telefonok piacán, és mondhatjuk, hogy a harmadik generációval végre eljutottunk oda, hogy nyugodt szívvel be lehet ruházni egy ilyen termékbe. Az elődök hibáit többségében kiküszöbölte a gyártó, így a Z Flip 3 már meglehetősen megbízható amellett, hogy kívülről nagyon szép, belülről pedig egy kompromisszumok nélküli, 120Hz-es OLED kijelzőt nézhetünk. Egyedül a kamerák tekintetében maradl el egy picit a csúcskategóriától, de ezt még le lehet nyelni.

Szerettük még: Apple iPhone 13 Pro – elképesztő kijelző, brutális hardver és felülmúlhatatlan kamerák.

Forrás: digitaltrends

2. Tévé

LG C1 OLED

Habár egyre nagyobb a verseny az OLED-tévék piacán, az LG továbbra is az egyik legjobb választás. A cég több árkategóriában is jelen van, nekünk azonban a még megfizethető (bár nem olcsó), de mindent tudó C1-es a kedvencünk. A képminősége elképesztő, és minden olyan újdonságot tud, amire leginkább a játékosoknak lehet szüksége. Ráadásul rengeteg különböző méretben elérhető, a 48 hüvelyktől a 83 hüvelykig, a beépített okostévés rendszere pedig még mindig a legjobb a piacon.

Szerettük még: TCL 6-os sorozat – Megfizethetőbb ár, jó képminőség, korrekt szolgáltatások.

Forrás: Origo

3. Laptop

Apple MacBook Pro 14

Idén az Apple hosszú évek után végre alaposan felfrissítette a MacBook Pro-sorozatot. Ennek része a brutálisan erős M1-es központi processzor, aminek nem csak a teljesítménye, de a fogyasztása is lenyűgöző, így az új MacBook Pro üzemideje világbajnok. A laptop képernyője hihetetlen, és ahogy azt egy Pro-modelltől elvárnánk, végre visszakerültek rá olyan fontos portok is, mint a HDMI, az SD-kártya olvasó, illetve a jó öreg MagSafe töltő. Ráadásul a 14-es laptopméretet kifejezetten kedveljük, de persze aki nagyobbra vágyik, annak elérhető a 16 hüvelykes modell is.

Szerettük még: Dell XPS 13 OLED – Ha Windows rendszerre van szükségünk, nehéz ennél az ultrahordozható laptopnál jobban találni.

Forrás: Apple

4. Okosóra

Samsung Galaxy Watch 4

Igazából ha teljesen objektíven próbáljuk nézni a helyzetet, akkor a legjobb mindenes okosóra valószínűleg az Apple Watch 7. Azonban azért választottuk mégis a Galaxy Watch 4-et, mert a Samsung szorosan együttműködött az elkészítésekor a Google-lel, és ketten egy olyan órát tudtak összehozni, ami kiemelkedik az androidos mezőnyből. Tehát mondhatjuk, hogy végre egyértelmű konkurenst kapott az Apple Watch.

Szerettük még: Huawei Watch 3 GT – Nagyon igényes kialakítás, szuper kinézet, azonban külsős alkalmazások támogatásában (a Google-féle áruház hiánya miatt) elmarad a Samsungtól.

Forrás: cnet

5. Audió

Huawei Sound Joy

Az év végére a Huawei készített egy hordozható hangszórót, ami a minőségi, alaposan átgondolt felépítésének köszönhetően kiválóan alkalmas kültéri használatra. Ráadásul nem csak bírja a strapát, de jól is néz ki és jól is szól. A hangzásért egyébként a prémium francia gyártó, a Devialet a felelős, így nem csoda, hogy a kis méretei ellenére meglepően nagyot tud szólni a Sound Joy.

Szerettük még: Philips Fidelio L3 – Az egyik legjobb zajszűrős fülhallgató volt idén, szuper minőséggel és kiegyensúlyozott hangzással.

Forrás: Origo

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Most Popular

A Google szerint az 1990-es években ragadt az Apple üzenetküldője

Nem ez az első alkalom, hogy a Google felszólalt az Android felhasználókat kirekesztő iMessage ellen, és most egy újabb alkalmat találtak erre, mégpedig az...

Mégsem realityOS lesz az Apple kiterjesztett valóság rendszerének neve

Az Apple kiterjesztett valóság rendszerének mégsem realityOS lesz a neve, a pletykák szerint xrOS lehet az új rendszer elnevezése.A Bloomberg szerint az Apple kiterjesztett...

Az iOS 16.2-nek ki kell javítania az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzőjének hibáját

Az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max Van néhány feltűnő szoftvermódosítás, pl Dinamikus sziget Rendszerriasztások és nagyon várt figyelmeztetések megjelenítése állandó kijelző....

Így mentett életet az iPhone 14: megfagyhatott volna az alaszkai autós

Nagyon durva az Apple új fejlesztése, amivel onnan is lehet segítséget hívni, ahol se térerő, se WiFi, se mobilnet. De vajon hogy csinálták?...

Recent Comments