vasárnap, június 16, 2024
Home Apple hírek A nagy pénzrablás: ennyit keresett a megcsalt Shakira Gerard Piquén!

A nagy pénzrablás: ennyit keresett a megcsalt Shakira Gerard Piquén!

Gerard Piqué és Shakira útjai közel féléve, 2022 júniusában elváltak, miután a kolumbiai énekesnő tudomást szerzett arról, hogy párja megcsalja őt.

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Azóta az is kiderült, hogy a 35 éves ex-focista munkahelyi beosztottjával, Clara Chia Martival hűtlenkedett, ezt videófelvételek is bizonyítják. Piqué miután a 45 éves popsztár szakított vele, pár hónap múlva össze is jött Clara Chia-val.

Unibet

A szakítás nem volt feszültségektől mentes, azonban az I-re a pontot Shakira legújabb száma, a Bizarrappel együtt készített dal tette fel. A Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 névre keresztelt számot 2 hét alatt 230 millió felhasználó hallgatta meg a YouTubon, ami kimondottan jót tett az énekesnő bankszámlájának, hiszen a nyilvános videómegosztónak a hatalmas megtekintésszám miatt 512 millió dollárt kell utalnia neki.

De ez még nem minden! Shakira 500 ezer dollárt kap az Amazontól, sőt a Spotifynak és az Apple Musicnak is utalnia kell a popsztárnak: 360 ezer, valamint 1,2 millió dollárt. Bárhogy is számoljuk, Shakira több mint 2,5 millió dollárt keresett csak ezen az egy számon.

Ha ehhez hozzávesszük a másik két dalt, ami június óta jelentetett meg, akkor Shakira bevételei elérik a 15 millió dollárt. Egy sértett nő talán még sosem keresett ennyit egy szakításon.

Forrás: Marca

unibet

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

Lionel Messi Szaúd-Arábiába szerződése 6-szoros, Barcelonába költözése 15-szörös pénzt fizet. (x)

Unibet

Ez is érdekelhet

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments