kedd, május 28, 2024
Home Apple hírek Az Apple a BMW nagyhatású mérnökével indítja újra az autóprojektjét

Az Apple a BMW nagyhatású mérnökével indítja újra az autóprojektjét

A hírről először a Bloomberg értesült, de azóta megerősítette a Reuters, és később az Apple is, hogy az egykoron a BMW alelnöki posztját is betöltő Kranz is csatlakozik a „Project Titan-hoz”, amely az amerikai cég elektromos autó projektje.


(Legfrissebb autós híreinket itt érheted el, amennyiben pedig a motorsport témakör érdekel, ide navigálj.)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss hírekről, kövesd Facebook-oldalunkat is, amit ezen a linken keresztül érhetsz el.


Az egyelőre nem ismert, hogy Kranz pontosan milyen pozíciót kap az Apple-től, de annak a Doug Field-nek fog jelenteni az Autocar értesülései szerint, aki a Teslánál felügyelte a rendkívül népszerű Model 3 fejlesztését és gyártásának beindítását.

Az Apple projektjével kapcsolatban a másik új hír az volt, hogy az amerikai cég közel került a megállapodáshoz az LG Electronics-szal, az autókba szánt akkumulátorok egyik legnagyobb globális gyártójával.

A Reuters értesülései szerint az Apple saját elektromos autója leghamarabb 2024-ben mutatkozhat be, „vadiúj” akkumulátor technológiával, és széles körű önvezető képességekkel.


Mindeközben előkerült egy videó, amelyen egy szerviz alkalmazottja az egyik náluk hagyott autóval kocsikázik, nem lassan. A történet részleteit itt lehet elolvasni.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments