csütörtök, január 20, 2022
Home Apple hírek Az Apple a BMW nagyhatású mérnökével indítja újra az autóprojektjét

Az Apple a BMW nagyhatású mérnökével indítja újra az autóprojektjét

A hírről először a Bloomberg értesült, de azóta megerősítette a Reuters, és később az Apple is, hogy az egykoron a BMW alelnöki posztját is betöltő Kranz is csatlakozik a „Project Titan-hoz”, amely az amerikai cég elektromos autó projektje.


(Legfrissebb autós híreinket itt érheted el, amennyiben pedig a motorsport témakör érdekel, ide navigálj.)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss hírekről, kövesd Facebook-oldalunkat is, amit ezen a linken keresztül érhetsz el.


Az egyelőre nem ismert, hogy Kranz pontosan milyen pozíciót kap az Apple-től, de annak a Doug Field-nek fog jelenteni az Autocar értesülései szerint, aki a Teslánál felügyelte a rendkívül népszerű Model 3 fejlesztését és gyártásának beindítását.

Az Apple projektjével kapcsolatban a másik új hír az volt, hogy az amerikai cég közel került a megállapodáshoz az LG Electronics-szal, az autókba szánt akkumulátorok egyik legnagyobb globális gyártójával.

A Reuters értesülései szerint az Apple saját elektromos autója leghamarabb 2024-ben mutatkozhat be, „vadiúj” akkumulátor technológiával, és széles körű önvezető képességekkel.


Mindeközben előkerült egy videó, amelyen egy szerviz alkalmazottja az egyik náluk hagyott autóval kocsikázik, nem lassan. A történet részleteit itt lehet elolvasni.

Most Popular

Hamarosan indulhat az 5G-s iPhone SE gyártása

Egy friss szivárgás egész pontos menetrendet vázolt fel a készülék piaci rajtja kapcsán. Hónapok óta özönlenek a pletykák arról, hogy az Apple már az...

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát

A baloldalnak túl drága az iPhone és túl olcsó a csirkefarhát A Momentum ifjú politikusa...

Ismét megtörtént: lenyomta az Apple a Samsungot

A tavalyi utolsó negyedévben mindössze egy százalékkal nőtt az okostelefonok eladása a világon az előző év azonos időszakához képest az ellátási láncok problémái és...

Vadonatúj Mac Pro számítógépet dobhat piacra év végén az Apple – Liner.hu

Tavaly ősszel bemutatásra kerültek a 14 és 16 hüvelykes, M1 Pro és M1 Max lapkákkal ellátott csúcslaptopok, idén pedig tovább bővülhet a cupertinóiak...

Recent Comments