Home Apple hírek Az Apple a BMW nagyhatású mérnökével indítja újra az autóprojektjét

Az Apple a BMW nagyhatású mérnökével indítja újra az autóprojektjét

A hírről először a Bloomberg értesült, de azóta megerősítette a Reuters, és később az Apple is, hogy az egykoron a BMW alelnöki posztját is betöltő Kranz is csatlakozik a „Project Titan-hoz”, amely az amerikai cég elektromos autó projektje.


(Legfrissebb autós híreinket itt érheted el, amennyiben pedig a motorsport témakör érdekel, ide navigálj.)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss hírekről, kövesd Facebook-oldalunkat is, amit ezen a linken keresztül érhetsz el.


Az egyelőre nem ismert, hogy Kranz pontosan milyen pozíciót kap az Apple-től, de annak a Doug Field-nek fog jelenteni az Autocar értesülései szerint, aki a Teslánál felügyelte a rendkívül népszerű Model 3 fejlesztését és gyártásának beindítását.

Az Apple projektjével kapcsolatban a másik új hír az volt, hogy az amerikai cég közel került a megállapodáshoz az LG Electronics-szal, az autókba szánt akkumulátorok egyik legnagyobb globális gyártójával.

A Reuters értesülései szerint az Apple saját elektromos autója leghamarabb 2024-ben mutatkozhat be, „vadiúj” akkumulátor technológiával, és széles körű önvezető képességekkel.


Mindeközben előkerült egy videó, amelyen egy szerviz alkalmazottja az egyik náluk hagyott autóval kocsikázik, nem lassan. A történet részleteit itt lehet elolvasni.

Most Popular

Keresztbe tett az Apple a Facebooknak

Az Apple előírta, hogy az adatgyűjtést és a követést a felhasználóval közölni kell és egy felugró ablakban jóvá is kell velük hagyatni.Ha ez nem...

Kamu iPhone-bemutatóval loptak el 20 millió forintnyi bitcoint

A tolvajok az iPhone 13-ra húztak fel egy kampányt, azt is ígérve, hogy az adakozók még több pénzt kapnak vissza – nem így...

Ettől félt az Apple: az EU-ban kötelező lesz az USB-C a mobilokon | 24

Az Európai Bizottság sajtóközleményben jelentette be, hogy előterjesztik azt az új jogszabályt, ami megszabná a telefongyártók számára, hogy egységesen USB-C töltőporttal lássák el az...

Brüsszel ma dönt az iPhone-töltők sorsáról – Napi.hu

Az Európai Bizottság csütörtökön javaslatot terjeszt elő arra vonatkozóan, hogy az elektronikus eszközök gyártói egységes töltőket forgalmazzanak mobiltelefonokhoz, táblagépekhez, kamerákhoz és fejhallgatókhoz –...

Recent Comments