szerda, július 28, 2021
Home Apple hírek Az Apple a BMW nagyhatású mérnökével indítja újra az autóprojektjét

Az Apple a BMW nagyhatású mérnökével indítja újra az autóprojektjét

A hírről először a Bloomberg értesült, de azóta megerősítette a Reuters, és később az Apple is, hogy az egykoron a BMW alelnöki posztját is betöltő Kranz is csatlakozik a „Project Titan-hoz”, amely az amerikai cég elektromos autó projektje.


(Legfrissebb autós híreinket itt érheted el, amennyiben pedig a motorsport témakör érdekel, ide navigálj.)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss hírekről, kövesd Facebook-oldalunkat is, amit ezen a linken keresztül érhetsz el.


Az egyelőre nem ismert, hogy Kranz pontosan milyen pozíciót kap az Apple-től, de annak a Doug Field-nek fog jelenteni az Autocar értesülései szerint, aki a Teslánál felügyelte a rendkívül népszerű Model 3 fejlesztését és gyártásának beindítását.

Az Apple projektjével kapcsolatban a másik új hír az volt, hogy az amerikai cég közel került a megállapodáshoz az LG Electronics-szal, az autókba szánt akkumulátorok egyik legnagyobb globális gyártójával.

A Reuters értesülései szerint az Apple saját elektromos autója leghamarabb 2024-ben mutatkozhat be, „vadiúj” akkumulátor technológiával, és széles körű önvezető képességekkel.


Mindeközben előkerült egy videó, amelyen egy szerviz alkalmazottja az egyik náluk hagyott autóval kocsikázik, nem lassan. A történet részleteit itt lehet elolvasni.

Most Popular

Mindegy, hogy iPhone vagy óra, minden meglódult az Apple-nél

A legérdekesebb szám 21,74 milliárd dollár az Apple magyar idő szerint kedd éjjel kiadott, idei második negyedévre vonatkozó jelentésében. Ez nem a bevétel...

Sügérre ment, de iPhone-ot fogott egy amerikai horgász, majd Facebookon kikereste a tulajt

Jason Robinson véletlenül bukkant a tóba ejtett telefonra, amely egy képet is rejtett. Ez alapján azonosította be a tulajdonost, aki így visszakapta a...

Évek óta várt funkciót kaphat az új iPhone – mutatjuk | nuus.hu

Minden jel arra mutat, hogy az Apple idén ősszel érkező iPhone-jai Always –On Displayt is kapnak. Több szivárogtató is állítja már ezt. A cég...

Magyar fotós nyerte az idei iPhone Photography Awards-ot – Pixinfo.com

Idén is meghirdették a Nemzetközi iPhone Fotográfiai Díjat, amelyre – nevéből láthatóan – csak iPhone okostelefonnal készült képekkel lehetett nevezni. A zsűri döntése alapján...

Recent Comments