szerda, november 29, 2023
HomeApple hírekAz Apple megnyitja első webáruházát Vietnámban

Az Apple megnyitja első webáruházát Vietnámban

A vállalat kiskereskedelemért felelős vezető alelnöke szerint büszkék erre a lépésre, amivel a vezérigazgató is egyetértett, mondván, a feltörekvő piacok több lehetőséget kínálnak a növekedésre.

Az Apple pénteken közölte, miszerint május 18-án megnyitja első webáruházát Vietnámban, bár arról nem számolt be, hogy mikor tervezi fizikai üzletek megnyitását a 100 millió lakossal rendelkező országban.

Soron kívül Újabb sérülteket operálnak meg az orvosok a szlovákiai buszbalesetet követően

Tim Cook, a cég vezérigazgatója szerint a feltörekvő piacok több lehetőséget kínálnak a növekedésre, s ehhez elég a fiatalabb generációkra gondolni, vagy arra, hogy jelenleg kevés ilyen típusú eszközt használnak.

„Büszkék vagyunk arra, hogy Vietnámban terjeszkedünk”

– jelentette ki Deirdre O’Brien, az Apple kiskereskedelemért felelős vezető alelnöke.

Erre a lépésre alig néhány héttel azután kerül sor, hogy a vállalat megnyitotta első Apple-üzleteit Indiában, egészen pontosan Mumbaiban és Delhiben, bár az online áruház megnyitója már 2020-ban megtörtént.

A CNA szerint gyakori jelenség, hogy a cégek elsőként webáruházat nyitnak, majd később fizikai boltokat. Emellett tény, hogy az Apple már most is értékesíti termékeit Vietnámban, mégpedig engedélyezett forgalmazókon keresztül, illetve korábban a vállalat több beszállítója is a délkelet-ázsiai országba helyezte át a gyártása egy részét.

Source

Most Popular

Recent Comments