szombat, május 25, 2024
Home Iphone Az iOS 16.2-nek ki kell javítania az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt...

Az iOS 16.2-nek ki kell javítania az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzőjének hibáját

Az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max Van néhány feltűnő szoftvermódosítás, pl Dinamikus sziget Rendszerriasztások és nagyon várt figyelmeztetések megjelenítése állandó kijelző. Ez utóbbi funkció nem teljesen új. Évek óta az Android készülékek mindig bekapcsolt kijelzővel rendelkeznek, amely az alapvető információkat mutatja, amikor a képernyő ki van kapcsolva. Amit látsz, az egy fekete képernyő az idővel, dátummal és néha értesítési ikonokkal. De az iPhone verziónak megvan az Apple sajátossága.

A 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzője az időt és a dátumot (a kütyükkel együtt) a háttérkép sötét változata mellett jeleníti meg fekete képernyő helyett. Körülbelül három hónapja használom az iPhone 14 Pro-t, és körülbelül fele ennyi időbe telt, míg megszoktam a mindig bekapcsolt kijelzőt, mert úgy tűnt, hogy a telefonom fel van oldva. Noha az Apple elismerést érdemel, amiért kitalálta a módját, hogy a mindig bekapcsolt képernyő szinte teljesen megegyezzen a hagyományos lezárási képernyővel, van egy fogás. Néhányunk mindig működő kijelzőt szeretne, amely diszkrétebb és nem feltűnő.

Szerencsére az iOS 16.2 a megoldás. Az iOS 16.2 béta, az Apple következő iPhone-szoftverfrissítése, immár olyan vezérlőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a háttérkép kikapcsolását, amikor a mindig bekapcsolt kijelző aktív. Ez azt jelenti, hogy végre egy tömör fekete háttérképet kaphat az iPhone mindig bekapcsolt kijelzőjéhez anélkül, hogy a lezárási képernyő képét megváltoztatná.

Ha ki szeretnéd próbálni, látogass el ide beállításokCsaptelep kijelző és fényerő És ő választott Mindig látható. Innen a háttérképek és az értesítések megjelenítésére vonatkozó lehetőségeket láthatja. hatástalanítás háttér kijelző Mindig fekete képernyőt kap.

Teszteink során az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzőjének használata nem csökkentette az akkumulátor élettartamát. De Vannak, akiknek az ellenkezője tapasztalható. Azok számára, akik tapasztaltak akkumulátor-üzemidővel kapcsolatos problémákat, reméljük, hogy a lezárási képernyő szilárd fekete háttérképre cserélése megoldja ezeket az aggályokat. Azt is hozzá kell tennem, hogy tesztjeink összességében azt találták, hogy az iPhone 14 sorozat akkumulátorának élettartama rövidebb, mint az iPhone 13 sorozaté.

Az iOS 16.2 frissítés jelenleg béta állapotban van, és a végleges verzió valószínűleg decemberben lesz elérhető. Mark Gorman a Bloombergtől hírlevelében. Ha szeretné kipróbálni a nyilvános bétaverziót, Olvassa el az iOS 16 bétaverziójának útmutatóját. 2amely végigvezeti a folyamaton.


Most játszani:
Ezt nézd:

iPhone 14 Pro és 14 Pro Max áttekintése: Rengeteg frissítés,…

14:11

“Odaadó úttörő az utazásokban. Szabadúszó sörtudós. Szenvedélyes elemző. Kemény twitter-fanatikus.”

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments