szerda, február 1, 2023
Home Iphone Az iPad Air is frissül az új iPhone SE mellett

Az iPad Air is frissül az új iPhone SE mellett

Mindenki úgy kalkulál, hogy az Apple a tavasszal esedékes bemutatóján a friss iPhone SE-t fogja fókuszba helyezni. Ezzel kapcsolatban azt várja a szakma, hogy 4,7 inches kijelzőt, megmaradó Touch ID gombot, kicsit megtolt felbontást, A15-ös chipsetet, vezeték nélküli töltést és 5G-t is kap majd az újdonság, miközben méretben nagyon kézkomfortos lehet. Március végén, esetleg április elején érkezhet a boltokba.


Talán így fog kinézni? [+]

De nem csak az új iPhone SE érkezhet ezen a bemutatón, hanem úgy hírlik, hogy az iPad Air is kap utódot, ami azonban külsejében nem nagyon tér majd el a jelenlegi szériától. Vagyis megmarad a 10,9 inches kijelző, a Touch ID és a jelenlegi színválaszték is, belül azonban több ponton frissül a hardver. A jelenlegi információk szerint ebben is A15 chipset dolgozik majd, az előlapi kamera 12 megapixeles lesz, széles látószögű és tudni fogja a Center Stage funkciót, bekerül az 5G a nem WiFi-only modellekbe, hátul pedig quad-LED villanó fogja segíteni a kamera munkáját.

A friss iPad Air formaterve nemigen változik
A friss iPad Air formaterve nemigen változik [+]

Az árazásról egyelőre csak találgatások vannak, amelyek szerint az Apple nem emeli meg az elődökhöz képest az árszintet, vagyis a friss iPhone SE 2022 továbbra is 399 dolláros nyitóáron indulhat a fejlesztett hardver és az 5G mellett is, ráadásul azt is lehet már sejteni, hogy a RAM mérete is 4 GB-ra hízik. Hogy a belső tárhelyek opciói is változnak-e, az még kérdéses, de nem sokkal a barcelonai MWC után szokott történni az Apple tavaszi rendezvénye, ahol kiderült majd minden.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments