szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Horváth András: Elon Musk nem Steve Jobs, a Tesla nem az Apple

Horváth András: Elon Musk nem Steve Jobs, a Tesla nem az Apple

Horváth András, azaz Handrás bár Apple termékekkel foglalkozott jó ideig, még saját boltja is volt a Fashion Street-en, az utóbbi években már jórészt csak elektromos autókkal foglalkozik. Youtube oldalán több száz elektromos autóval foglalkozó videója jelent meg, köztük számtalan teszttel, így nagy rálátása van arra, hogy hol tartanak most az autógyártók az elektromos autózásra való áttérésben. Véleménye határozott, és emiatt olykor a konfliktusokat is felvállalja.

A beszélgetés során egy kicsit befektetői szemszögből is megnéztük, hogy ki nyerheti a nagy vagy feltörekvő gyártók közül a versenyt az elektromos autók gyorsan bővülő piacáért.

További Podcast adásaink itt érhetőek el. Értesülj elsőként a Portfolio új podcast adásairól, iratkozz fel Spotify és iTunes csatornánkra!

Címlapkép: Britta Pedersen-Pool/Getty Images

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments