vasárnap, június 16, 2024
Home Iphone Az új iPhone SE pletykák egyre biztosabbnak tűnnek, van pár új infó...

Az új iPhone SE pletykák egyre biztosabbnak tűnnek, van pár új infó is

Megbízhatóbbnak számító informátor közölt részleteket az új iPhone SE kapcsán.

Úgy jött ki a lépés, hogy pont az idei nőnapra esik az Apple következő eseménye, a Peek Performance, amelynek egyik főszereplője jó eséllyel a harmadik generációs iPhone SE mobil lesz.

Az elmúlt időszakban bőven kaptunk is állítólagos információkat erről a bizonyos készülékről, aminek az ára is várhatóan egy picit barátibb lesz. Most már talán tényleg nem kell sokat várni a hivatalos leleplezésre, de azért még van idő arra, hogy a szivárogtatók előálljanak eddig rejtegett információikkal.

Egy ismertebb és nem mellékesen megbízhatóbbnak számító informátor, Ming-Chi Kuo friss részletekkel szolgált a Twitteren, amelyek között olyat is találunk, amelyről korábban már értesültünk.

Kuo szerint is az A15 Bionic chip hajtja majd az új iPhone-t, és ő is úgy véli, hogy támogatott lesz az 5G (mmWave és Sub-6GHz szintén nem marad ki). Dizájn terén sok lesz a hasonlóság a jelenleg legfrissebb SE modellhez képest, és az új változat is három színben, feketében, fehérben, illetve pirosban lehet majd elérhető.

Ha Kuo igazat állított, akkor 64 GB-os, 128 GB-os, vagy 256 GB-os tárhelyet választhatunk, és már ebben a hónapban megkezdődhet (talán már el is rajtolt) a harmadik generációs iPhone SE tömeggyártása. Az információcsomag szerint pedig idén nagyjából 25-30 millió darabot akar leszállítani az Apple az új okostelefonból.

Érdemes lesz tehát figyelni a Peek Performance előadást, hiszen most már talán a fentiek fényében az lenne a meglepő, ha nem jelentené be ezt a mobilt az Apple.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments