szerda, február 1, 2023
Home Iphone Egy új frissítéssel radikálisan megnövelhető az iPhone-ok üzemideje

Egy új frissítéssel radikálisan megnövelhető az iPhone-ok üzemideje

Az Apple az iOS 15.4.1-gyel igyekezett orvosolni az üzemidő váratlan megrövidülését az iPhone-okon. 

Az Apple a napokban tette elérhető az iOS 15.4.1 és az iPadOS 15.4.1 operációs rendszereit. Amint a számozásból sejteni lehet, nincsenek eget rengető újdonságok, kisebb csomagról van szó. Ám ez most annál fontosabb.

Az iOS 15.4-es verziója ugyanis nem várt hibát okozott, és nagyon sok iPhone készülék üzemideje jócskán megrövidült. Ez alaposan felháborította a felhasználókat, sejthető volt, hogy az Apple hamarosan kiad majd egy javítást. Így is történt, az iOS 15.4.1 az akkugondokat hivatott orvosolni.

Természetesen egyéb, meg nem nevezett javítások és teljesítménynövelés is kerülhettek a csomagba, de a hangsúly az üzemidő helyreállításán van. Aki tehát még nem telepítette a legutóbbi frissítést, az gyorsan tegye fel.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: GadgetMatch, AppleInsider

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments